Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

A mai murit un mare bancher! Vicepreşedintele gigantului bancar JPMorgan a dispărut dintre noi “pe neaşteptate”! Ce secrete a mai aflat şi ăsta de a trebuit să fie scos de pe scenă?

144

bancher mortAnul trecut vorbim despre “sinuciderile în masă” a bancherilor din întreaga lume (vedeţi articolul acesta: A murit al 16-lea bancher de la începutul anului! O forţă ocultă continuă să facă “curăţenie” în rândul bancherilor! Oare de ce?). Între timp, au mai “dispărut misterios” şi alţi bancheri, dar astăzi vom vorbi despre moartea ciudată a unui bancher, unul cu o funcţie foarte mare, cea de vicepreşedinte în cadrul corporaţiei bancare JPMorgan!

Ştirea morţii sale “neaşteptate” o putem citi pe cnbc.com:

Vicepreședintele lui JPMorgan, Jimmy Lee, a murit pe neașteptate miercuri, a anunţat compania. El avea 62 de ani. “Cu adâncă durere vă informez că prietenul nostru iubit și coleg, Jimmy Lee, a murit în mod neașteptat în această dimineață”, a declarat preşedintele lui JPMorgan, Jamie Dimon într-o declarație de presă. “Jimmy a fost un prieten minunat, lider și mentor pentru mine și mulți alții.”

James B. Lee Jr. a condus divizia de investiţii bancare a corporaţiei. El a supravegheat fuziuni și achiziții majore, ca de exemplu vânzarea de active General Electric, General Motors, fuziunea dintre United şi Continental sau dintre Comcast şi NBC Universal.

P.S. Eu am mai spus şi anul trecut şi o mai repet încă o dată: aceste morţi ale bancherilor nu sunt unele “întâmplătoare”, “naturale”, ci au în spate conspiraţii şi secrete pe care noi nici nu le putem imagina. Încă nu înţeleg motivul scoaterii unor bancheri de pe scenă, dar bănuiesc că aceştia au descoperit nişte secrete ale Ocultei Mondiale pe care n-ar fi trebuit să le afle. Dacă voi aveţi şi alte idei, le aştept în cadrul comentariilor.

Orgoni Crystal