Un spion german a fost arestat în 2012 pentru că a dezvăluit ruşilor dovezi care arată că guvernul SUA are un pact cu „forţe necunoscute” care trăiesc în interiorul Pământului!


pamantul-golÎn 2012, pe Internet a apărut povestea unui spion german, care a fost prins vânzând planuri americane secrete ale NATO către FSB (serviciul federal rus de informaţii), contra a 5 milioane de lire sterline. Bărbatul, pe nume Manfred Koenig, lucra la Baza aeriană Ramstein din vestul Germaniei, a fost condamnat în final la 7 ani de închisoare, aşa cum putem afla dintr-o ştire de pe Daily Mail.com din 2013.

Însă, conform unui forum de conspiraţii, projectavalon.net, Manfred Koenig nu a fost arestat şi condamnat pentru că a furat documente militare NATO, ci pentru că ar fi oferit oficialilor ruşi dovezi convingătoare conform cărora guvernul SUA are un pact cu „forţe necunoscute” care locuiesc în interiorul Pământului.

Spionul german ar fi oferit ruşilor inclusiv hărţi naziste din anii 30 şi 40, în care sunt detaliate bazele subpământene din Antarctica, cea mai şocantă fiind o hartă care detaliază interiorul Pământului nostru, inclusiv teritorii pline de viaţă aflate în interiorul planetei noastre.

Se ştie că naziştii au efectuat nenumărate expediţii în Antarctica încă dinainte de începutul celui de-al doilea război mondial. Există zvonuri că descoperirile făcute de nazişti au fost incredibile: baze subpământene, oraşe în interiorul Terrei, în care trăieşte o civilizaţie extrem de avansată. Se speculează că, pentru a pune capăt celui de-al doilea război mondial, a fost făcut un pact ultrasecret între Germania și Statele Unite, prin care americanii au avut acces la tehnologii naziste (bomba atomică, rachete etc.), în schimbul permiterii liderilor de top germani (inclusiv Adolf Hitler) de a „retrage” la bazele lor pe care şi le-au construit în și sub continentul sud-american. Însă, ulterior, americanii ar fi dorit să aibă acecs şi la zonele locuite din interiorul Pământului.

Conform susţinătorilor teoriei Pământului gol şi locuibil, contrar cu ceea ce ni se explică în cărţile de ştiinţă moderne, Pământul nu este o sferă solidă, cu un miez de fier lichid sau semilichid în interior, ci, mai degrabă se aseamănă cu un ou, al cărui albuş a fost îndepărtat, rămânând astfel un spaţiu gol în interiorul acestui ou. Teoria Pământului gol mai spune că “gălbenuşul oului” ar fi un mini-soare care oferă atât viaţă cât şi lumină lumii interioare. Centrul gravitaţiei nu se află în centrul Pământului, aşa cum ne învaţă geologia şi fizica modernă, ci undeva la mijlocul mantelei subţire, care se află sub scoarţa Pământului. Astfel, gravitaţia acţionează egal atât în interiorul Pământului, cât şi în exteriorul ei; o minge va cădea înspre Pământ, pentru noi care stăm pe suprafaţa lui, dar, la fel, pe mantaua Pământului, pentru cineva care ar locui în interiorul Terrei noastre. Un locuitor al lumii interioare ar avea parte, la fel ca şi noi, de un un cer albastru, un Soare, dar şi alte elemente ale naturii, ca văi, munţi, lacuri, oceane…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Comentariile sunt închise.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock