Armata SUA ar putea deţine o flotilă cosmică secretă – „Solar Warden” – pentru a ne apăra de invazia extratereştrilor malefici


Începând undeva din anii 80, o flotă spațială „top secret”, aparţinând de guvernul american şi de Armata SUA, a fost creată cu numele de cod „Solar Warden”, adică „Supraveghetorul Solar” în traducere. Ea este funcţională până acum şi are rolul de a ne apăra de invazia extratereştrilor malefici.

Acest lucru a fost dezvăluit de mai mulţi conspiraţionişti, care au citat mai multe mărturii ale unor oameni din sistemul militar american. Poate că mărturia cea mai credibilă a faptului că guvernul SUA deţine deja o tehnologie de top, ultra-secretă, aparţine lui Rich Ben, fostul preşedinte al lui Lockheed Martin, care a ținut un discurs foarte interesant despre progresele tehnologice în ingineria spațială într-o perioadă de 40 de ani. El a încheiat discursul cu următorul citat: “Acum avem tehnologia pentru a-l duce pe extraterestru (ET) acasă”. Rich Ben se referea la extraterestrul din filmul “E.T.” al lui Steven Spielberg, dar această afirmaţie e cu adevărat şocantă, căci arată că o mare corporaţie americană militară chiar era în stare să producă nave spaţiale care să ajungă la alte stele fără probleme, tehnologie ascunsă publicului larg. Şi, culmea, în timp ce făcea această afirmaţie şocantă, ultimul “slide” al prezentării sale arăta un obiect zburător negru, sub formă de disc, aflat în spaţiul cosmic.

Acest Rich Ben a mai spus „off the record”: „Avem deja mijloacele de a călători printre stele, dar aceste tehnologii sunt blocate în proiecte negre și doar Dumnezeu ar putea face ca omenirea să beneficieze de ele. Orice vă puteți imagina, noi deja știm cum să facem”.

De atunci, mai mulţi cunoscători din interiorul sistemului, precum Gary McKinnon și William Tompkins, au confirmat același lucru …


Lasă un comentariu