O femeie care a intrat în moarte clinică susţine că L-a văzut în Ceruri pe Dumnezeu, purtând sandale


Imagine: publicdomainspictures.net (Commons Creative – free)

Un fost membru al unui cult satanic, care în spital a intrat într-o stare de „moarte clinică”, susţine că și-a simțit spiritul părăsindu-și trupul şi apoi L-a văzut pe Dumnezeu pe tronul Său, în Ceruri.

Femeia pe nume Cheryl Beck spune că s-a trezit în spital într-o perioadă de sănătate precară și a devenit „foarte conștientă” că nu are dureri, nu respiră și că inima i s-a oprit în timpul unui atac de cord. Apoi, ea a început să aibă o experiență în afara corpului, spiritul ei părăsindu-i trupul. Ea i-a văzut pe medici şi asistenţi care se agitau în jurul ei, încercând s-o readucă la viaţă.

În perioada de moarte clinică, femeia susţine că l-a văzut pe fiul ei mort, Samuel, precum și un „portal albastru ceresc” în care se afla Dumnezeu: „În timp ce am ridicat privirea, fiul meu stătea în fața mea. Eram învăluiți într-un glob de lumină albă strălucitoare, învăluiți împreună. Nu a fost durere pentru prima dată în viața mea. Știu că Dumnezeu m-a lăsat să mor și să fiu cu fiul meu, pentru că a vindecat toată această vinovăție”.

Descriindu-l pe Dumnezeu, femeia a spus: „M-am uitat în dreapta și un portal s-a deschis în depărtare, ca o fereastră albastră. Îl văd pe Dumnezeu pe tronul Său. Singurul lucru pe care le pot vedea sunt doar picioarele Lui. Dumnezeu poartă sandale”.

Dumnezeu era înconjurat de închinători și oameni la picioarele Lui, totul fiind un spectacol de culoare. Deși Cheryl nu L-a văzut pe Isus Hristos în timpul vizitei ei în Rai, ea a simțit prezența Lui, înainte de a fi dată afară din Ceruri pentru a reveni în lumea noastră.

Femeia a concluzionat că întreaga experienţă a fost atât de vindecatoare, Dumnezeu făcându-i un bine femeii că a lăsat să se întâmple asta.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailystar.co.uk

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Un comentariu la „O femeie care a intrat în moarte clinică susţine că L-a văzut în Ceruri pe Dumnezeu, purtând sandale”

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock