Documentul CIA desecretizat care dovedeşte că naziştii au proiectat şi construit farfurii zburătoare cu viteze incredibile


Într-un document desecretizat al CIA din 1953 se vorbeşte despre posibilele tehnologii naziste privind farfuriile zburătoare. Citez din documentul publicat în arhiva CIA:

Conform recentelor rapoarte din Toronto, mai mulţi ingineri din Forţele Aeriene Canadiene sunt angajaţi în construirea unei „farfurii zburătoare”, care să fie folosită ca viitoare armă de război. Munca acestor ingineri este realizată în mare secret la fabricile lui A.B. Roe Company.

„Farfuriile zburătoare” sunt cunoscute de când posibilitatea construcţiei lor a fost dovedită în planurile desenate de inginerii germani la sfârşitul celui de-al doilea război mondial. George Klein, un inginer german, a declarat recent că deşi mulți oameni cred că farfuriile zburătoare au fost dezvoltate după război, ele erau de fapt în faza de planificare în fabricile de avioane germane, încă din 1941.

Klein pretinde că a fost inginer în Ministerul Armamentului şi Muniţiilor al celui de-al Treilea Reich şi a fost prezent pe 14 februarie 1945 la Praga, la primul zbor experimental al unei farfurii zburătoare.

„Farfuria zburătoare” a ajuns la o altitudine de 12.400 de metri în decurs de 3 minute, cu o viteză de 2.200 kilometri pe oră. Klein a subliniat că, în conformitate cu planurile germane, viteza acestor „farfurii” ar ajunge la 4.000 kilometri pe oră. Una dintre dificultăți, conform lui Klein, era obţinerea materialelor care urmau a fi utilizate pentru construirea „farfuriei”, dar chiar și această problemă a fost rezolvată de inginerii germani spre sfârșitul anului 1945, iar construcția obiectelor a început.

Sursa documentului: cia.gov

Într-un articol scris în 2014 – OZN-urile sunt de origine sovietică! După ce-au furat planurile naziştilor, ruşii şi-au construit “trabucuri zburătoare atomice” care puteau zbura cu incredibila viteză de 40.000 de kmh! – arătam posibilitatea ca farfuriile zburătoare (şi alte forme de OZN-uri) să fi avut origine nazistă, fiind furate ulterior de către ruşi. Spuneam atunci că în 1953, conform unor informaţii culese de agenţii serviciilor de informaţii britanice, le-au permis englezilor să afle că ruşii aveau „un trabuc zburător atomic”, prevăzut cu o nouă substanţă izolantă, numită „LOSK”, care nu cântărea mai mult ca aluminiul. Această substanţă împotriva radiaţiilor ar putea permite renunţarea la enormele blindaje de plumb, de care este nevoie la ambele reactoare nucleare. Această aeronavă cu aripi în formă de delta ar avea o autonomie de zbor de 2.000 km de zbor, poate atinge 40.000 km pe oră şi se poate ridica până la 25.000 m altitudine.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO