Dezvăluirile agentului secret guvernamental dr.Michael Wolf continuă: calculatoarele, laserele, clonarea şi fibra optică reprezintă tehnologiile oferite de extratereştri pentru omenire!


extraterestri WolfÎn 2012 vorbeam în acest articol (Dezvăluirile incredibile ale unui fost agent guvernamental secret, dr. Michael Wolf: “Timp de 5 ani m-am întâlnit zilnic cu extratereştrii şi am locuit în aceeaşi cameră cu ei!”) despre dezvăluirile unui fost agent american guvernamental, pe nume dr. Michael Wolf. Iată în acest articol partea a 2-a a acestor dezvăluiri:

* La 1 mai 1975 a avut loc un conflict între extratereştrii gri și oamenii de la S4. În timpul unei demonstrații a unui mic reactor anti-materie, un şef al extratereştrilor a cerut gărzilor (soldaţi americani) să renunţe la puști și gloanțe din acea încăpere, ca o măsură de siguranță, pentru ca aceste arme să nu se descărce accidental în timpul emisiilor de energie. Gardienii au refuzat și în agitația care a urmat, un soldat a deschis focul și a ucis un extraterestru. Doi oameni de ştiinţă şi 41 de militari au fost apoi omorâţi pe loc. Unui gardian i s-a permis să trăiască, pentru a atesta că un extraterestru gri  a folosit o formă de energie mentală îndreptată înspre ei în legitimă apărare.

Prima misiune majoră a lui dr.Wolf, alături de Carl Sagan și alți oameni de știință de top, a fost acela de a înțelege complexitatea unei mare maşinării extraterestre – numită Monolith descoperită plutind în spațiu de către cosmonautul rus Iuri Gagarin în 1961. Monolith emitea atât semnale luminoase, cât şi semnale de ton, împreună cu un limbaj matematic.

* Unitatea secretă a guvernului american pentru studierea extratereştrilor, Majestic12, chiar există, și în prezent are 36 de membri. Dr.Wolf a fost reticent în a divulga numele membrilor, deși a confirmat că fostul secretar de stat american, Henry Kissinger și tatăl bombei cu hidrogen, Edward Teller, au făcut parte din structură (despre acesta din urmă, găsiţi un articol cuprinzător AICI: Edward Teller, evreul maghiar care a inventat bomba cu hidrogen şi care a susţinut fantasmagoricul proiect “Războiul stelelor”).

* „Proiectul Santinela” a implicat o asociere strânsă cu extratereştrii gri. Cunoștințe vaste ale extratereştrilor în genetică sunt esențiale pentru succesul acestui proiect.

* Recoltarea de țesuturi de origine animală, prin așa-numitele mutilări bovine„, are drept scop producerea deorganite” piese specializate ale unei celule care se aseamănă și funcționează ca un organ ce pot fi plasate în om, pentru filtrarea poluanților din aer, apă, alimente etc, experiment care se desfăşoară în prezent pe hibrizi (jumătate extratereştri Zeta – jumătate oameni). Aceste organite pot fi, de asemenea, utilizate pentru a modifica hormonii corpului și pentru schimbarea celulelor din creier din a fi toxice în netoxice.

* Într-o cameră din complexul egiptean de la Giza și o altă încăpere secretă situată între labele Sfinxul egiptean, s-au găsit scheletele unor ființe înalte de 2 metri, cu ochii mari, având mâinile și picioarele înlănțuite cu argint.

* Actualmente, câteva confederaţii de extratereştri ne mai vizitează.

* Despre Dumnezeu, extratereştrii spun că acesta ar fi „Creatorul din spatele acestui Univers.” Despre Iisus Hristos, extratereştrii spun că acesta ar fi fost un „hibrid om-extraterestru”, trimis pe Pământ ca o încercare de a pune capăt violenței umane. Blasfemie!

* Statele Unite au avut în posesia lor un „extraterestru gri„, numit EBE (Entitate Biologică Extraterestră), din 1948 până la moartea sa, în 1953.

* Tehnologia obţinută de la extratereştri:
* LED-urile;
* supraconductibilitatea;
* cip-urile de calculator;
* fibra optică;
* laserele;
* clonarea;
* echipamentul de vedere pe timpul nopţii;

* tehnologia Stealth de invizibilitate.

* Extraterestrii iubesc cel mai mult la oameni imaginația și creativitatea noastră, precum şi capacitatea de a avea vise profunde. Dar şi-ar dori o evoluție spirituală accelerată pentru noi.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO