Viaţa şi moartea misterioasă a unui posibil hibrid om-reptilian, creat în laboratoarele secrete


În vara anului 2015, cadavrul unui bărbat a fost găsit de poliția din California într-un cartier rezidențial de lux. Ofițerii LAPD (Poliţia din Los Angeles) au găsit bărbatul, al cărui nume era Jeffrey Alan Lash, fără viață, în spatele volanului unei mașini. Era ciudat, aproape ziceai că-i mumificat. Ochii lui erau galbeni. Deşi bărbatul a stat mort timp de 2 săptămâni (fără să fie observat de nimeni) în maşina sa, cu geamurile închise, fiind expus la temperaturi de 30-40 de grade, corpul său fără suflare se afla într-o stare aproape perfectă, deşi ar fi trebuit să se descompună. Ochii îi erau galbeni şi ciudaţi.

După identificare, poliția a făcut o vizită la domiciliul bărbatului, o casă de 185 de metri pătrați, evaluată la un milion de dolari. În casă au fost găsite mai multe arme, dar şi un sfert de milion de dolari cash. Totodată, poliţia a descoperit în garaj au găsit un SUV blindar, care avea şi garnituri de cauciuc speciale, astfel încât să poată fi condus sub apă.

Însă, abia acum încep să iasă informaţii ce par a fi de domeniul SF. Poliţia a aflat de la logodnica bărbatului, Catherine Nebron-Gorin, că domnul Lash ar fi fost un reptilian umanoid hibrid, jumătatea sa extraterestră provenind de la creaturi reptiliene care trăiau în apă.

Femeia le-a mai spus poliţiştilor că logodnicul său lucra sub acoperire pentru Agenția de Informații Militare a Statelor Unite (DIA prescurtat). Jeffrey îi dăduse femeii instrucțiuni în cazul morții sale. Astfel, ea trebuia să-i înfășoare corpul în pături, ce aveau încorporate gheață uscată, să-l pună într-o maşină, care trebuia să fie parcată într-o locație predeterminată, de unde trupul său urma să fie recuperat mai târziu de gunoierii negri. Dar, dintr-un anumit motiv, DIA nu a fost niciodată anunţată, iar logodnica lui a anunţat mai târziu LAPD.

Înainte de nașterea lui Jeffrey, tatăl său, microbiolog, lucra pentru dr. Elmer Belt, un pionier în operația de schimbare a se*xului. Dar, există suspiciunea că tatăl lui a lucrat în secret, în anii 1950, în inginerie genetică, combinând ADN-ul uman cu cel extraterestru, creând astfel hibrizii. Belt l-ar fi convins pe asistentul său de laborator, tatăl lui Jeffrey, să ia copilul hibrid reptilian creat în laborator, şi să-l crească ca pe propriul său copil. Jeffrey însuși și-a mărturisit adevărata sa natură câtorva dintre confidenții săi cei mai apropiați. Ca un adevărat amfibian, el disprețuia carnea gătită şi, când se ducea în restaurante, cerea întotdeauna ca să-i fie servită crudă carnea.

Deşi s-a susţinut că Jefrrey a murit de cancer sau de complicaţii legate de expunerea chimică în timpul carierei sale de mercenar, raportul de autopsie al medicinii legale din Los Angeles a determinat că nu se putea determina cauza morţii bărbatului.

 

 


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO