Nori ciudaţi observaţi deasupra Bucureştiului! Pot ascunde ei nişte „găuri de vierme” sau „porţi stelare” folosite de o civilizaţie extraterestră avansată?

  •  
  •  
  •  
  •  

nori ciudati 1De multe ori m-am întrebat dacă norii pe care îi vedem zilnic pe cer sunt şi altceva decât mase vizibile de picături de lichid condensat sau de cristale de gheață condensate care se găsesc în atmosferă deasupra suprafeței Pământului, aşa cum ne învaţă ştiinţa. Dacă e mai mult decât atât?

Eu vin însă cu o altă ipoteză, mai interesantă zic eu. E posibil ca marea majoritate a norilor să fie doar formaţiuni naturale, care se formează în mod spontan. Dar, de-a lungul timpului, au mai fost observate nişte formaţiuni ciudate de nori, care nu par a fi naturale. Să fie vorba de nişte experimente secrete realizate de civilizaţii extraterestre sau intraterestre necunoscute nouă? Dacă, de exemplu, există civilizaţii extraterestre extrem de avansate care călătoresc la noi prin „găuri de viermi” sau „porţi stelare”, iar intrarea şi-o fac în atmosfera Pământului, în nori, pentru a se ascunde de noi? De aceea, norii capătă uneori forme extrem de ciudate…

Am făcut această introducere mică pentru că am primit un email de la o cititoare (Diana), căruia îi mulţumesc tare mult şi pe această cale, trimiţîndu-mi câteva fotografii cu o formaţiune noroasă extrem de ciudată, asemănătoare unui tunel sau unei găuri imense. Diana mi-a spus că a făcut pozele acum câteva luni în Bucureşti, bineînţeles fiind atrasă şi ea de forma neobişnuită a norilor. Nu trebuie să fim toţi specialişti pentru a ne da seama uneori că unele lucruri nu sunt în regulă… bunul simţ şi intuiţia ne spun de multe ori ce este bizar şi ce nu.

Bun, asta e ipoteza mea, pe care am expus-o mai sus. Ar putea fi total greşită, dar nu am de unde să ştiu nici lucrul acesta. Nici măcar nu sunt ataşat de această ipoteză… e doar o simplă idee. Dacă mai sunt şi alte ipoteze în afară de „Băi, dar aşa sunt norii”, le aştept în comentarii.

nori ciudati 2


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner