Profeţii dezastruoase pentru anul 2018, conform vizionarului francez Nostradamus. Să le mai credem!?


Vine 2018 şi pe Internet au şi început să apară profeţii despre acest an. Ca, de exemplu, cele de pe site-ul nostradamus2018.com, care pretinde că, analizând catrenele marelui profet francez, Nostradamus, ar fi ajuns la următoarele concluzii privind evenimentele catastrofice din anul 2018. Eu vi le prezint (pentru că s-ar putea să le întâlniţi şi în altă parte pe Internet), dar vă sfătuiesc să nu le luaţi prea mult în serios.

* Cutremure neobișnuite și inundații. Cutremurele puternice vor scutura multe zone ale planetei noastre fragile. China este una dintre țările care vor suferi de furia cutremurelor din 2018, provocând mii de morți. În timpul iernii din 2018, „centura de foc a Pacificului” („Pacific Rim”) va înregistra o activitate neobișnuită. Ea va provoca mai multe cutremure și erupția a trei vulcani.

Inundațiile din întreaga lume vor bate toate recordurile. În mass-media se va vorbi mult despre furtuni și dezastre climatice. Vor exista taifunuri în China, Japonia și chiar în Australia. Rusia va fi afectată de vremea extremă, acolo fiind multe inundații.

* Colapsul economiei globale. Nostradamus a prevăzut că „oamenii bogați vor falimenta”. Profeția lui Nostradamus se suprapune cu previziunea economistului Martin Armstrong, care a afirmat că ar putea fi un colaps financiar global.

* Radiația solară ne va arde planeta. „Regii vor fura pădurile, cerul se va deschide și câmpurile vor fi arse de căldură“, a scris Nostradamus. Pentru unii experți, această afirmaţie este un avertisment cu privire la distrugerea pădurilor tropicale și creșterea găurii de ozon, ceea ce va provoca o expunere a Pământului la radiația solară.

* O mare erupţie a vulcanului Vezuviu. În 2018 va avea loc o mare erupție a Vezuviului, care va zdruncina toată Italia. În conformitate cu geologii și vulcanologii italieni, Vezuviu este mai mult decât un vulcan activ și o erupție mare este de așteptat la sfârșitul anului 2018 sau la începutul anului 2019 și ar putea fi cel mai dezastruoasă erupţie vulcanică după cea din anul 79, cea care a omorât mii de oameni.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO