Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Un celebru fizician cuantic a avut parte de o experienţă terifiantă: 3 entităţi eterice i-au transmis un mesaj secret!


Imagine: prelucrare proprie

Mulţi martori ai întâlnirilor de gradul III cu extratereştrii par a nu fi unii credibili; dar ce se întâmplă dacă martorul este un fizician de renume mondial, Deep Prasad, specialist în fizică cuantică la Universitatea din Toronto? El este acum preşedinte executiv al companiei ReactiveQ, unde ajută la dezvoltarea primei generații de calculatoare cuantice.

Deep Prasad a povestit pe Twitter experienţa sa de gradul III cu extratereştrii. Iată câteva extrase din această experienţă uluitoare:

* Aproape de începutul acestui an (pe 1 februarie 2019), am avut cea mai absurdă şi mai dramatică experiență din viața mea. S-a întâmplat în timpul zilei, la 9:40 dimineața, în casa mea. Pur și simplu am fost paralizat împotriva voinței mele, nu mă puteam mișca, căci am văzut 3 entități. Sunt nebun? Evident că nu. Ar putea fi vorba despre o halucinație? Nu pot dovedi că nu a fost.

* Aceste entități proiectau în faţa mea sute / mii de propoziții și paragrafe într-o limbă care arăta o combinaţie între hieroglifele japoneze și cele egiptene. Eram îngrozit, că abia mă puteam mișca.

* Mintea mea se întreba: oare aceste lucruri sunt cu adevărat reale? Chiar se întâmplă asta? O să mă omoare? Cum le transmit că nu vreau să mor și că nu sunt o amenințare pentru ei?

* În același timp, încercam să conștientizez simbolurile. A fost incredibil de frustrant că nu le puteam înțelege sau traduce. Singurul cuvânt pe care l-am văzut, de cel puțin 3 ori, a fost cuvântul „ADN”. Aceasta înseamnă că oricine a făcut asta (chiar dacă este creierul meu), înțelegea bine limba engleză.

* Când am ridicat puțin capul, mi-am dat seama că nu mai eram în camera mea, ci în altă parte. Când puneam capul înapoi, imaginea camerei mele revenea din nou și simbolurile erau din nou apăreau.

* Am decis să nu mai lupt împotriva a ceea ce se întâmplă și, din anumite motive, nu mai simțeam spaimă, ci fascinație totală.

* La un moment dat, una dintre entităţi a sărit deasupra mea. Și se îndrepta încet spre capul meu. Mi-am spus: „Aceasta este o glumă. Ce sunt toate acestea?” Pentru că vă asigur că nu arătau ca un „extraterestru clasic”. Aceste entităţi păreau eterice în natura lor – sunt greu de descris.

* Am simţit că am fost lovit în vârful capului de o lumină ciudată. Și, dintr-o dată, am avut parte de cel mai fericit, euforic sentiment pe care l-am simțit vreodată. Voi încerca să-l descriu: se simțea ca Universul era conștient de existența mea. Simţeam că toți suntem legați unul de celălalt.

* După câteva minute, mi-am pierdut cunoștința. Și m-am trezit „instantaneu”. Nu trecuse niciun minut de la începerea experienței. Mă uitam în jur complet șocat de ceea ce tocmai s-a întâmplat. Încă nu cred că ceea ce s-a întâmplat ar putea fi autentic.

Într-un alt post pe Twitter, fizicianul ne prezintă pe hârtie şi un desen aproximativ a cele întâmplate:

Imagine: captura Twitter Depp Prasad