Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Un mare mister: oamenii Denisovieni şi descendenţii lor hibrizi sunt uriaşii Nephilim din Biblie?


Imagine: prelucrare proprie

Andrew Collins s-a născut în Bedford, Anglia. Este un istoric non-convenţial, fiind autorul a zeci de cărți care contestă modul în care percepem trecutul. Printre cărţile sale, amintim: „Alchimistul negru”, „A șaptea sabie”, „De la cenuşă la îngeri”, „Zeii Edenului”, „Poarta către Atlantida”, „Tutankhamon: Conspiraţia Exodului”, „Misterul Lebedei”, „Gobekli Tepe: Geneza zeilor” etc.

Collins dezvăluie în cărţile sale influența Denisovienilor (altă specie de oameni) și a descendenților lor hibrizi asupra înfloririi civilizației umane din întreaga lume. Iar aceşti hibrizi denisovieni au devenit elita societăților antice.

Artiștii din peșterile din epoca de gheață, constructorii de la Gobekli Tepe și constructorii de monumente din America de Nord – au cu toții ca strămoşi comuni pe Solutrieni, hibrizi neanderthalieni-oameni foarte sofisticaţi, care au dominat sud-vestul Europei înainte de a ajunge în America de Nord acum 20.000 de ani. Cu toate acestea, chiar înainte de Solutrieni, continentul american găzduia o populație puternică, cu o statură enormă, uriașii amintiți în legendele amerindienilor drept „oamenii-tunet”. Există speculaţii că aceştia erau descendenți hibrizi ai unui grup uman dispărut, cunoscut sub numele de Denisovieni, a căror existență a fost confirmată de resturile fosile găsite într-o peșteră din regiunea Altai din Siberia.

Urmărind migrațiile Denisovienilor și întrepătrunderea lor cu neanderthalienii și populațiile umane timpurii din Asia, Europa, Australia și cele două Americi, Andrew Collins explorează modul în care capabilitățile mentale ale hibrizilor Denisovieni-Neanderthalieni și Denisovieni-Oameni timpurii au accelerat considerabil înflorirea civilizației umane în urmă cu peste 40.000 de ani. Astfel, se pare că Denisovienii erau destul de avansaţi pentru acele timpuri, deţinând unelte și realizând bijuterii prelucrate cu precizie, îmbrăcăminte sofisticată şi monumente aliniate cu mişcările obiectelor cereşti.

Examinând dovezile găsite în America, Collins dezvăluie modul în care hibrizii Denisovieni au devenit elita „culturii de movile Adena”, numeroase schelete uriașe găsindu-se în aceste movile, folosite ca locuri de înmormântare. De asemenea, cercetătorul explorează modul în care urmașii Denisovienilor au fost creatorii călătoriilor cosmologice ale morţii, văzând Calea Lactee ca o „cale a sufletelor”.

Dezvăluind impactul Denisovienilor asupra lumii, autorul arată că, fără hibridizarea omului timpuriu cu Denisovienii, cu Neanderthalieni și cu alte populații de hominizi încă nedescoperite, lumea modernă așa cum o știm astăzi n-ar mai fi existat.