Dezvăluiri incredibile ale pleiadienilor către un băieţel (partea 3): locul de baştină al oamenilor este nebuloasa Messier 57, aflată la 2.300 de ani-lumină faţă de Pământ!

  •  
  •  
  •  
  •  

Hubble image of the Ring Nebula (Messier 57)Continuăm cu partea a treia a dezvăluirilor făcute unui băiețel din Elveția de către pleiadieni (după ce am avut părțile 1 și 2: Dezvăluiri incredibile ale pleiadienilor către un băieţel: pe Pământ trăiesc astăzi 7 oameni de pe timpul lui Adam! Şi multe altele! şi Dezvăluiri incredibile ale pleiadienilor către un băieţel (partea 2): oamenii actuali de pe Pământ, creaţia lui Arhus Barbarul).

* Toate experienţele, cunoştinţele şi abilităţile din toate reîncarnările spiritului sunt ascunse în subconştient.

* Călătoria astrală poate fi realizată; de asemenea, oamenii îşi pot proiecta imaginea către alt loc sau timp şi să fie văzuţi.

* Pleiadienii au două modalităţi de a cunoaşte viitorul: (1) prin călătorie materială şi spirituală în viitor şi înregistrarea evenimentelor viitoare şi (2) prin calculul probabilităţilor viitorului.

* Cristalele, pietrele semipreţioase şi preţioase, de origine pământeană, sunt periculoase pentru oameni întrucât înmagazinează energiile negative, şi de aceea trebuie să fie purificate; de aceea, sunt de preferat pietre şi cristale de pe alte planete, nelocuite sau locuite de fiinţe armonioase, acestea putând înmagazina şi emite energie pozitivă.

* Pământul a fost cândva o planetă de tip „exil” pentru „creaturile imperfecte” din acest univers; Pleiadienii nu au exact date când a avut loc acest lucru.

* Aceşti extratereştri sunt monogami; ratele de naştere sunt reglementate pentru a preveni suprapopularea. Divorţul nu e permis decât în cele mai rele situaţii.

* Formele înalt spirituale nu mai au nevoie de procreaţie.

* Pleiadienii sunt conectaţi într-o alianţă cu alte planete din diferite sisteme solare, alianţă ce cuprinde 127 de miliarde de oameni; desigur, ei se mai află în alianţă şi cu alţi extratereştri de formă non-umană.

* Există forme de viaţă pe planetele Saturn şi Uranus, dar acestea sunt total diferite faţă de cele pe care noi oamenii le cunoaştem. Pe Venus nu există forme de viaţă extraterestre.

* Scopul pleiadienilor pe Pământ: a ajuta oamenii pentru a se dezvolta spiritual şi a lăsa deoparte egoismul lor.

* Comunicarea cu morţii, pe care unii mediumi pretind că o fac, este una falsă; 95% din cazuri sunt înşelătorii şi auto-iluzionism. Mediumii sunt capabili de manipularea subconştientului participanţilor la şedinţele de spiritism. În 5% comunicarea este adevărată, dar (atenţie!) trebuie contactaţi doar spiritele înalte, căci spiritele obişnuite îşi bat joc prin informaţiile transmise.

* Planeta X / „Distrugătorul” există şi acum 3.493 de ani a afectat grav gravitaţia Pământului şi a schimbat rotaţia planetei Venus.

* Locul de baştină al oamenilor actuali se află în celebra nebuloasă sub formă de inel Messier 57, aflată la 2.300 de ani-lumină faţă de Pământ.

* Universul este infinit, adică nu există vreo limită a sa.

* Unul din profeţii din Vechiul Testament a fost de fapt încarnarea unui extraterestru pleiadian.

* Cea mai mare navă spaţială a pleiadienilor poate ajunge oricând la miliarde de ani-lumină distanţă, iar în ea pot încăpea până la 144.000 de locuitori.

* Băieţelul din Elveţia a fost purtat de extratereştri într-o zi până în galaxia Andromeda, aflată la 2 milioane ani-lumină faţă de Pământ!

* De milenii întregi, omul de pe Pământ reprezintă cea mai materialistă formă de viaţă din acest Univers.

* În urmă cu ceva timp, mai mulţi extratereştri au aterizat în secret pe Pământ, au contactat mai mulţi preoţi şi, astfel, au răspândit marile religii ale lumii, sursa tuturor războaielor; acum câteva secole, alţi extratereştri au înfiinţat secta Illuminati pentru a opri războaiele lumii şi a desfiinţa religiile lumii.

* Toate piramidele au fost construite de către „Fiii Cerului” din motive necunoscute.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu