Insecte gigantice atacă vitele din sud-vestul Statelor Unite? O întâmplare horror trăită de o femeie…


Este posibil ca regiunea de sud-vest a Statelor Unite să găzduiască insecte de dimensiuni uriașe, care trăiesc adânc în subteran? Așa ceva nu sună doar puțin probabil, ci și incredibil, semănând cu scenariul filmului SF – „Them!” În acest film SF, autorităţile descoperă că furnici gigantice atacă localnicii dintr-un orăşel mic din New Mexico, testele atomice din 1945 transformând furnicile în mutanți periculoși. Dar, două furnici-regine au zburat spre Los Angeles unde au întemeiat o colonie mare în subteranele orașului.

Ar putea adevărul să fie mai ciudat decât ficțiunea? Da, se pare că este posibil. Danielle B. este o femeie care, timp de câțiva ani, a trăit în orașul Aztec din New Mexico, acolo unde există o legendă urbană din martie 1948, când, se pare, că a fost găsită o farfurie zburătoare aproape intactă, cu un echipa de piloți morți.

Dar, revenim la zilele noastre. Într-o anumită zi din mai 2004, Danielle a decis să petreacă câteva ore în Canionul Hart din Aztec, care, în mod curios, este exact locul unde se spune că presupusul OZN a căzut în 1948. Dar, Danielle a avut o întâlnire şi mai bizară decât cea cu extratereștrii. Într-o zi caldă și însorită, Danielle și-a găsit un loc unde să stea, unde să poată citi o carte și să mănânce. Era o modalitate perfectă de a petrece o zi liberă.

Totul a fost normal pentru câteva ore, până când Danielle a observat în depărtare un elicopter mic, negru, care se apropie de ea. Ea a presupus că era un elicopter; cu siguranță, la distanță așa părea să fie. Dar nu era un elicopter obișnuit: nu se auzea zgomotul specific unui elicopter. Și, pe deasupra, părea că poartă sub el un vițel mic, ținut strâns de funii groase! Cu siguranță nu este genul de lucru pe care îl vezi în fiecare zi.

Când „elicopterul” s-a apropiat de Canionul Hart, Danielle şi-a dat seama că aceasta nu era o maşină zburătoare, ci… o insectă mare, de aproximativ 4 metri lungime. Presupusele pale de rotor ale elicopterului erau de fapt aripile care băteau rapid pentru creatura-monstru. Cât despre acele „frânghii”, acestea nu erau altceva decât niște membre negre ale creaturii.

Danielle nu putea decât să se uite – într-un amestec de uimire, fascinație, frică și groază – în timp ce uriașa creatură zbura deasupra capului ei. Monstrul aruncă bietul vițel pe un vârf din apropiere, apoi se aruncă la pământ cu o viteză înspăimântătoare, se năpusti asupra animalului și o sfâşie cu cruzime. În mai puțin de jumătate de oră, insecta uriașă și-a terminat de devorat prada și apoi a urcat la cer.

Danielle fusese prea șocată ca să fugă din zonă în acel moment; îngrozitorul eveniment i-a rămas pentru totdeauna încorporat în memoria ei. Nu s-a dus la poliţie şi nu a anunţat pe nimeni altcineva, deoarece Danielle și-a dat seama că va fi considerată drept „nebună”. Ea a păstrat tăcerea în această poveste, destăinuindu-se trei ani mai târziu cercetătorului în fenomene paranormale Nick Redfern.

Deşi mulţi n-ar putea crede o asemenea întâmplare, totuşi trebuie să afle că, în trecutul îndepărtat al Terrei, insecte uriașe, nu foarte diferite de cea descrisă de Danielle, chiar au existat. De exemplu, în Epoca Jurasică a existat o libelulă numită Meganeura monyi. Totuși, aceasta nu era o libelulă obișnuită, căci avea o anvergură de peste 1 metru. În 2001, geologii de la Universitatea de Stat din Ohio au descoperit rămășițele fosilizate ale unui centiped într-o veche mină. Era un centiped lung de 1,5 metri! În 2007, într-o mină din Germania au fost descoperite rămășițele antice ale unui scorpion gigant care avea aproape 3 metri lungime.

E adevărat că aceste insecte uriaşe au trăit, au umblat și au zburat cu milioane de ani în urmă. Dar, am putea presupune ca în anumite părți ale Statelor Unite (şi nu numai), în anumite peșteri și caverne subterane să trăiască şi astăzi insecte gigantice? Majoritatea oamenilor ar putea spune „Nu”. Dar nu acelaşi lucru ar spune şi Danielle.

Pe de altă parte, să ne amintim de fenomenul „mutilării vitelor”, fenomen real care i-a afectat pe fermierii americani zeci de ani, ofițerii de poliție și chiar FBI-ul neputând găsi o explicaţie. Și el are loc mai ales în sud-vestul Statelor Unite. În scenariul lui Danielle, mutilatorii de vite nu sunt culte satanice, extratereștri sau unități militare ascunse care conduc operațiuni de război biologic. Nu. Mutilatorii sunt creaturi uriașe din epoci demult apuse, care se hrănesc cu turmele de vite. Poate că, într-o zi, povestea lui Danielle va fi în sfârșit dovedită…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock