Dezvăluiri incredibile ale pleiadienilor către un băieţel: pe Pământ trăiesc astăzi 7 oameni de pe timpul lui Adam! Şi multe altele!

  •  
  •  
  •  
  •  

pleiadieni 3Să nu râdeţi de articolul de mai jos. Am făcut pentru voi o sinteză a relatărilor pe care le-a făcut un băieţel din Elveţia care a pretins că timp de 11 ani (de la vârsta de 5 ani până la cea de 16) a intrat în contact cu un extraterestru din constelaţia Pleiadelor. Iată ce dezvăluiri incredibile i-ar fi făcut extraterestrul băieţelului:

* „Noi, pleiadienii, nu ne arătăm în public, întregii omeniri, întrucât conştiinţa oamenilor este îngustă şi restricţionată de sclavia religioasă”.

* Viaţa oamenilor poate atinge chiar şi 100.000 doar cu dezvoltarea spirituală, doar atunci când spiritul nu mai are nevoie de trup.

* Media de vârstă a pleiadienilor este de 1.000 de ani.

* Pleiadienii cunosc toate limbile Pământului care s-au vorbit şi se vorbesc vreodată; un extraterestru din Pleiade poate învăţa o limbă omenească în maxim 21 de zile.

* Ei se folosesc de nave spaţiale cu „hyper drive”… au nevoie doar de 7 ore pentru a ajunge pe Pământ de pe planeta lor.

* Pentru ei, oamenii de pe Pământ sunt barbari, lacomi, nedezvoltaţi şi ahtiaţi după putere; în Univers mai sunt specii de oameni extratereştri, dar şi specii de extratereştri non-oameni;

* În sistemul nostru solar a existat odată o planetă, intitulată Malona, ce a fost distrusă într-un război; în locul ei, se află astăzi centura de asteroizi.

* Luna a fost odată o planetă mai veche, cu 4,5 milioane de ani mai în vârstă decât Pământul.

* Creaţia are o vechime de 311 de trilioane de ani, iar despre Creator pe care pleiadienii îl numesc „Nimicul fără nume”, aceşti extratereştri nu pot să spună nimic.

* Sub pământ, dar şi în alte locuri inaccesibile trăiesc 5 rase de oameni coloraţi; de exemplu, în zonele inaccesibile din India trăieşte „rasa albastră” de oameni.

* Extratereştrii din Univers diferă ca mărime, în funcţie de gravitaţia planetei: de la 50 de centimetri la 12 metri.

* Giganţii şi titanii au trăit odată pe Pământ.

* Charles Darwin cu siguranţă că se înşeală; oamenii de pe Pământ nu se trag din maimuţe, ci au fost creaţi prin combinaţia genetică dintre extatereştri şi vechii locuitori ai planetei.

* Primii oameni rezultaţi în urma acestor încrucişări, puteau trăi 15.000 de ani; şi astăzi mai există ascunşi pe planetă încă 7 asemenea asemenea exemplare.

* Lumea spirituală nu există, ci doar lumi materiale mai rafinate, de alte dimensiuni, în care există forme fără trup.

* Pleiadienii au baze pe Pământ, dar şi pe alte planete; baza lor de pe Pământ se află în munţii din Elveţia.

P.S. Şi mai sunt şi multe alte secrete… Dacă există doritori, vi le spun şi pe celelalte.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page