Extratereştrii mănâncă oameni în Arizona!? Detalii terifiante ale unui martor…

  •  
  •  
  •  
  •  

În timp ce zeci de mii de oameni dispar în fiecare an, s-ar putea să existe un motiv serios pentru asta. Conform mai multor informaţii al unor „insideri”, există o bază extraterestră subterană care este localizată undeva în Pădurea Naţională Tonto. Pădurea Națională Tonto, care cuprinde 2.873.200 acri, este cea mai mare dintre cele șase păduri naționale din Arizona și este a cincea pădure națională ca mărime din Statele Unite.

Există martori care au oferit detalii despre ceea ce au văzut acolo. Un email a fost primit de către Administraţia Pădurilor din Arizona în decembrie 2013; în acest email se ofereau detalii despre o întâlnire care pare pare a fi extrem de ciudată. Astfel, un martor că a observat o construcţie guvernamentală secretă lângă râul Pinal Creek (situat în acea pădure), în apropiere de Lacul Roosevelt. Martorul pretinde că a observat macarele în zonă, dar şi OZN-uri extraterestre.

Însă, cel mai înfiorător lucru vine acum. Martorul pretinde că a văzut cu ochii lui cum diverse fiinţe extraterestre mâncau oameni! El a descoperit mai multe capete umane, sugerând că ar avea fotografii cu ele. Expeditorul email-ului a spus că avea 60 de ani şi că nu consumase droguri.

Mai mulţi ufologi au arătat că există o înţelegere ultrasecretă între forţele guvernamentale şi mai multe specii de extratereştri. În 1983, cercetătorul William Moore, care stabilise un număr de contacte la un nivel foarte înalt în comunitatea serviciilor secrete americane, a avut acces limitat la câteva documente top-secret. Într-un dintre ele („Proiectul Sigma”), se afirmă că încă din 1959, SUA ar fi reuşit să stabilească comunicaţii rudimentare cu extratereştrii. În 25 aprilie 1964 un ofiţer de informaţii din cadrul Forţelor Aeriene Americane s-ar fi întâlnit, în urma unui aranjament prestabilit, cu doi extratereştri în deşertul New Mexico. Citiţi mai multe în acest articol: 4 posibile proiecte ultrasecrete ale guvernului american în legătură cu extratereştrii: Aquarius, Sigma, Snowbird şi Pounce.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner