Un cititor a fotografiat cum o lumină misterioasă iese dintr-un munte din platoul Bucegi! Lumina a fost însoţită şi de un ţiuit bizar…


lumina muntele FurnicaCe surpriză am avut azi dimineaţă, după ce-am primit un email de la un cititor, însoţit de o fotografie ciudată, care spune multe. Fără să o lungesc prea mult, citez direct din email, scoţând paragrafele neinteresante:

„Bună Lovendal (…) Acum 2 luni am fost la munte pentru o săptămână, mai exact în zona Sinaia-Braşov. Era într-o seară şi mă aflam la Mănăstirea Sinaia, când, deodată, am auzit un zgomot extrem de ascuţit şi de strident. Şi soţia mea, cu care mă aflam, a auzit la fel. Vreau să precizez că nu era sunet de avion, ştiind ce zgomot face o aeronavă. Era ca un… cum să-ţi explic eu ţie, ca un ţiuit în urechea internă.

Fiind în curtea mănăstirii, m-am uitat împrejur să aflu originea zgomotului, dar nu-l puteam repera. Totuşi, când m-am uitat sus, spre muntele unde se află construit telefericul din Sinaia, am fost martorul unui eveniment incredibil. Şi îţi jur că aşa a fost: o rază luminoasă a ieşit din munte şi s-a îndreptat undeva spre cer! Întreg fenomenul s-a petrecut în două secunde, iar raza luminoasă a mai durat câteva secunde. Buimăcit, am scos aparatul foto pe care l-aveam la mine şi am făcut poza pe care ţi-am ataşat-o emailului (îmi cer scuze pentru calitatea sa mai proastă, dar era la apusul soarelui şi n-am avut timp să-i fac setările corespunzătoare). Apoi, raza luminoasă a dispărut brusc, la fel cum a apărut. După circa 20-30 de secunde, s-a oprit şi ţiuitul.

Eu şi cu soţia mea am fost foarte impresionaţi de acest eveniment. Le-am mai spus această întâmplare şi prietenilor, dar se pare că ei nu prea m-au crezut. Ştiu că tu te ocupi cu chestii paranormale, aşa că m-am gândit să-ţi scriu ţie. Nu ştiu ce-a fost şi am rugămintea să nu-mi dai numele, pentru că doresc să fiu anonim; de aceea, n-am niciun interes să fabulez”.

P.S. Foarte interesantă relatarea cititorului meu, dar la fel de interesantă e şi poza care o însoţeşte. După câte ştiu, muntele în care se găseşte telefericul din Sinaia este Muntele Furnica. Privit din Mănăstirea Sinaia, are o formă ciudată de piramidă. Iar, dacă relatarea cititorului este una adevărată, iată că avem încă un caz misterios de „lumini ciudate” în platoul Bucegi. Iar astfel de întâmplări se pare că sunt destul de întâlnite în zona Bucegilor. Oare ce energii ciudate se ascund acolo?

lumina muntele Furnica 1

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO