O femeie a câştigat la loterie sute de mii de dolari, de două ori în aceeaşi săptămână! S-a stricat „Matrixul”!?


Rosa Dominguez, o fată în vârstă de 19 ani, s-a îmbogăţit peste noapte, nu o dată, ci de două ori, după ce a cumpărat două bilete la loterie, în valoare de 5 dolari, în iunie 2017.

Pentru majoritatea oamenilor, a câştiga la loterie este o întâmplare care are loc o dată în viață, dar pentru adolescenta norocoasă, două bilete cumpărate din două stații de benzinărie diferite au reușit să-i schimbe total viața.

Primul bilet a fost cumpărat din San Luis Obispo, fata câştigând un premiu de 555.555 dolari, în timp ce al doilea bilet, pe care l-a cumpărat în Monterey câteva zile mai târziu, i-a adus un câştig de încă 100.000 de dolari.

Întrebată ce intenționează să facă cu banii obţinuţi peste noapte, Rosa a spus că ar dori să meargă la cumpărături și să-şi cumpere o mașină nouă.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): sfgate.com

P.S. La mulţi o să li se pară această ştire ca fiind doar una bizară, chiar amuzantă. Însă mie mi se pare a fi mai mult decât atât. Probabilitatea de a câştiga sume mari de bani la loterie, în aceeaşi săptămână, este atât de infimă încât se apropie de zero.

Această întâmplare mie mi se pare a fi o mică defecţiune a „Matrix-ului”, lumea virtuală în care e posibil ca noi să trăim. Adică „Matrix-ul” a programat ca femeia să câştige la loterie o sumă mare de bani; o eroare de soft a făcut însă ca acest eveniment să se repete…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO