O fantomă aflată într-o fostă casă mortuară le fură chiloţii iubitelor unor jucători de baseball


FATA FANTOMAHuffington Post ne povesteşte despre unul dintre cele mai bizare cazuri de activitate paranormală, caz ce are loc într-o casă din Iowa. Titlul articolului: „Jucătorii de baseball al Univ.din Iowa cred că o fantomă le fură chiloţii iubitelor lor”.

Grupul de studenţi s-au mutat acum 2 ani într-o clădire aflată în apropierea campusului Universităţii din Iowa, dar nu au experimentat nimic anormal până în prezent. Mai multe cazuri de activitate paranormală au fost raportate, inclusiv apariţia unei fete fantomatice, mutarea unor lucruri, simţirea unui sentiment inexplicabil de depresie şi energie scăzută atunci când se păşeşte în interiorul încăperilor clădirii.

Dar, cel mai neobişnuit fenomen paranormal îl constituie dispariţia chiloţilor. Cel puţin în două ocazii, iubitele băieţilor care locuiesc în acea clădire împreună au descoperit că chiloţii lor au fost mutaţi în mod inexplicabil în timpul nopţii şi au fost depozitaţi în altă parte din clădire. Deşi s-a descoperit că această clădire a fost folosită drept „casă mortuară” în anii 1920, totuşi mulţi privesc cu scepticism aceste activităţi paranormale.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO