Un englez înnebunit de mersul pe jos, s-a apucat să care pietre… pe cap! Ce ciudaţi în lumea asta…


Multe bizarerii s-au mai întâmplat în lumea asta, iar unii oameni au fost cu adevăraţi ciudaţi. Ca de exemplu Simeon Ellerton (1702-1799), despre care probabil că n-aţi auzit nimic până în prezent.

El a trăit în secolul al XVIII-lea şi era un împătimit al sportului de orice fel. Deoarece îi plăcea la nebunie să parcurgă pe jos distanţe cât mai mari, era adeseori angajat să facă diverse comisioane şi curierate. În timpul frecventelor lui călătorii, bărbatul obişnuia să adune tot felul de pietre de pe marginea drumului, pe care le căra…pe cap.

Dorinţa lui era să strângă îndeajuns de multe pietre pentru a-şi construi o casă din acestea. Într-un final, din pietrele colec­ţionate, Simeon a reuşit să îşi ridice o căsuţă. Deoarece şi-a petrecut atât de mulţi ani cărând greutăţi în plus, atunci când a încercat să renunţe la acest neobişnuit obicei, s-a simţit extrem de inconfortabil.

Drept pentru care, până la finalul vieţii, a continuat să meargă cu un săculeţ umplut cu pietre pe cap.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO