Tunelurile secrete ale egiptenilor de sub piramide ascund semnele unei tehnologii avansate de mii de ani! Megaliţii colosali din piatră au fost construiţi de „îngerii căzuţi”?


pietre egipt 2Egiptul e cunoscut pentru minunăţiile monumentelor sale antice. Toată lumea a auzit de piramide sau de Sfinx, dar puţini au aflat de tunelurile situate sub piramidele egiptene… acestea dovedesc faptul că anticii au avut o tehnologie cu mult peste ceea ce ne putem noi imagina.

Brien Foerester este un explorator care e interesat de monumentele vechi ale lumii, în special cele situate în Peru şi Egipt (vedeţi mai multe pe site-ul său oficial, hiddenincatours.com. El ne duce sub Egipt, sub tunelurile de sub piramide, acolo unde s-au descoperit mai multe pietre misterioase dreptunghiulare, în greutate de 100 de tone. Unii oameni cred că acestea au fost folosite în scopuri de înmormântare, dar Brien ne arată că ele au fost utilizate pentru străvechea tehnologie avansată. E posibil ca ea să ne fi întrecut şi tehnologia din zilele noastre? Nimic n-ar fi exclus, întrucât chiar şi Biblia ne spune în Eclesiastul 1:9: „Ceea ce a mai fost, aceea va mai fi, şi ceea ce s-a întâmplat se va mai petrece, căci nu este nimic nou sub soare”. A nu se uita că noi, oamenii, suntem tributarii ideii că evoluţia umană este una liniară şi nu ciclică.

E posibil ca toate aceste cunoştinţe avansate să fi fost oferite de către Dumnezeu „îngerilor căzuți” din Biblie, înainte ca aceştia să decadă. „Îngerii căzuţi” au transmis aceste cunoștințe copiilor lor, Nephilim, și de acolo oamenii antici au învăţat toate cunoştinţele tehnologice avansate.

În ultimul secol (în special), noi am rămas uimiţi de vechii megaliţi, întrebându-se cum ar fi putut ele să fi fost ridicate de către oamenii din acea vreme. Dar, se uită că Nephilim erau extrem de inteligenţi şi puternici; în plus, ei erau şi giganţi! Desigur că ar fi fost în stare să construiască asemenea megaliţi.

Revenind la tunelurile de sub piramide, Brien Foerester, ne spune următoarele:

„În interiorul unui sistem de tuneluri sculptate în rocile de calcar solide din deșertul egiptean, cutiile de piatră de granit de Aswan reprezintă o adevărată enigmă. Unii dintre aceştia cred că ele ar fi constituit locurile de înmormântare ale taurilor, dar funcția lor reală trebuie să fi fost alta. Ele reprezintă exemple clare de înaltă tehnologie pierdută de către vechii egipteni.”

pietre egipt 1

pietre egipt 3


Lasă un comentariu