Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un bărbat a fost muşcat de o “vampiriţă”, de o femeie-vârcolac sau de-un demon din vise? Doctorii spun că nu e muşcătură de insecte…

339

blankAm mai primit un email ciudat de la un cititor care îmi cere ajutorul pentru a-mi cere sfatul în legătură cu o mică întâmplare de care a avut parte. N-am ştiut exact ce-a păţit bietul om, aşa că vă las şi pe voi să-i oferiţi unele sfaturi:

“Deşi nu cred în fantome, demoni sau altceva, totuşi ceea ce am păţit mi se pare incredibil. Sunt sigur că trebuie să existe o explicaţie viabilă. Aşadar, îmi făceam meditaţia obişnuită şi, de data aceasta eram puţin adormit. Menţionez că de obicei nu sunt aşa, căci înainte beau o ceaşcă de ceai negru sau cafea. Oricum, nu-mi amintesc cât de mult am aţipit sau dacă am visat ceva, dar deodată ştiu că am simţit o durere în piciorul meu drept, de parcă aş fi fost nişte împunsături care m-au sculat.

N-am acordat atenţie prea mare acestei dureri, mai ales că, uneori, am dureri musculare în mâini sau picioare, mai ales când adorm. M-am dus din nou la culcare pentru vreo 20 de minute, apoi m-am trezit, am băut o ceaşcă de cafea şi când m-am uitat la piciorul am descoperit o muşcătură foarte ciudată. (…) Crezând că e vorba de o insectă, am căutat prin tot patul şi prin toată cameră şi n-am găsit absolut nimic.

Peste câteva zile am observat că rana a devenit şi mai mare şi mai dureroasă, aşa că m-am dus la spital, de frică să nu fi fost muşcătura unui păianjen veninos sau vreunei alte insecte. La spital mi-au spus că nu e muşcătură de păianjen sau de altă insectă (…) mi-au dat nişte antibiotice şi apoi mi-au dat drumul acasă (…)

M-am căutat pe tot trupul şi n-am găsit alte urme de muşcături (…)”

Bietul om vrea să ştie ce muşcătură este această, că nici măcar medicul nu l-a lămurit despre ce-ar fi vorba. Ciudat e că seamănă cu urmele de ruj lăsate de o femeie. Dacă este să excludem cauzele “normale”, îndrăznesc să vin cu unele ipoteze paranormale:
* muşcătura unei “vampiriţe” sau a unei femei-vârcolac;
* muşcătura unui demon din lumea viselor;
* autoflagelare inconştientă.

Alte idei? Asta în cazul în care omul spune adevărul şi nu cumva e o simplă farsă…

Orgoni Crystal