Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

O teorie şocantă a profetului Edgar Cayce: „Pământul se apropie de timp”


Edgar Cayce, cunoscut sub numele de „Profesorul adormit”, a spus odată: „Pământul se apropie de timp”; dar ce înseamnă asta? Teoria zero a undei timpului a lui Terence McKenna se bazează pe premiza că timpul este spiralat față de singularitate. Un alt autor, Ian Xel Lungold, crede că întregul Univers se accelerează, deoarece există mai puțin timp. Sunt legate aceste trei teorii?

Edgar Cayce s-a născut într-o fermă din apropierea orașului Hopkinsville, Kentucky, pe 18 martie 1877; la vârsta de 21 de ani, el a dezvoltat un tip necunoscut de paralizie a gâtului la care medicii nu au putut găsi un remediu. Cayce a reuşit să-şi diagnosticheze propria problemă medicală și și-a restabilit vocea. De asemenea, el a descoperit că ar putea face același lucru şi pentru alți oameni, prin hipnoză. Cayce a făcut o serie de profeţii de-a lungul vieţii sale, iar unele din ele chiar s-au adeverit, ca de exemplu, cele două războaie mondiale, sfârşitul crizei economice mondiale din 1933, moartea a doi președinți în funcție și multe altele.

Terence McKenna este cel mai bine cunoscut pentru teoria zero a undei timpului, crezând că singularitatea care va crea o nouă eră a entității umane. Ian Lungold porneşte de la o premiză cu totul diferită, dar cu un rezultat similar. Lucrarea lui Lungold se bazează pe ciclurile mayașe ale Creației și culminează cu convingerea că tot ce s-ar fi putut întâmpla se va întâmpla în același timp.

Ce înseamnă asta? Timpul este liniar și este relevant numai pentru această planetă. O zi pe Pământ este calculată de timpul necesar pentru ca planeta noastră să se rotească complet în jurul axei sale. O zi pe Marte este diferită, deoarece „planeta roşie” are nevoie de aproximativ 28 de ore pentru a se roti pe axa sa în timp ce orbitează în jurul Soarelui, dovedind că timpul (așa cum îl știm) este relevant numai pentru această planetă. Când trecem în cealaltă parte, timpul, așa cum îl știm, nu mai există.

Este posibil ca toți cei trei să aibă dreptate? Pe măsură ce Pământul se apropie de timp, ne îndreptăm spre singularitate, unde tot ceea ce este posibil se va întâmpla în același timp?


Lasă un comentariu