Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Ăsta-i marele mister al lui Bigfoot? Un cercetător crede că l-a dezvăluit


Când vine vorba de misterele criptozoologice, doar monstrul din Loch Ness este mai cunoscut și dezbătut decât Bigfoot – un hominid înalt și biped despre care se spune că ar cutreiera pădurile din America de Nord. Există într-adevăr o specie necunoscută de primate care rătăcește prin păduri, specie cumva nedescoperită de știință, sau există o altă explicație pentru ceea ce au văzut oamenii?

Potrivit cercetătorului de date Floe Foxon, răspunsul este evident: rapoartele despre Bigfoot pot fi pur și simplu atribuite observărilor de urși negri care, uneori, se pot plimba în două picioare (pe picioarele din spate). Este o idee care a mai fost expusă în spaţiul public, și în timp ce unii martori rămân neclintiți de la ideea că ceea ce au văzut nu a fost un urs, ar putea totuşi să explice cel puțin unele întâlniri cu Bigfoot.

Urșii negri se plimbă în mod normal pe toate cele patru picioare, dar uneori pot merge pe două picioare, creând impresia unei creaturi bipede înalte rătăcind printre copaci. Iar vânătorii experimentați sunt capabili să facă diferența dintre un urs negru și o creatură mare hominidă bipedă.

Datele lui Foxon leagă un număr mare de observări Bigfoot cu populații mari de urși negri în anumite state americane, deși această tendință nu se menține întotdeauna, deoarece, de exemplu, unele state au un număr mare de observări Bigfoot, în ciuda faptului că au foarte puține populații de urși.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): sciencealert.com


Lasă un comentariu