O culoare albastră incredibilă a fost observată pe cerul nopţii în Marea Britanie şi Spania. Ce poate fi?


De pe un site de conspiraţii, putem citi următoarea postare extrem de interesantă: Noaptea trecută, aflându-mă în sud-vestul Marii Britanii, am făcut mai multe fotografii diferite, cu expuneri diferite. Iată una de pe camera telefonului, acolo unde se află o mulțime de nori, la altitudine joasă, în jur de 13 grade Celsius, fără lună. Am fotografiat o anomalie ciudată… sigur nu era vreun OZN, deoarece se mișca odată cu rotirea pământului.

M-am uitat pe Internet să văd dacă există ceva similar și, într-adevăr, am observat anomalii asemănătoare şi în Bristol, Manchester, Gloucester, Liverpool și Madrid (Spania). În Marea Britanie, am văzut o explicație că această lumină provine de la muncitorii care reparau liniile de tren și ar fi folosit o lumină pentru a putea lucra, dar eu ştiu că nu există nicio linie de tren care să treacă prin apropierea locului unde stau.

Sunt puțin confuz, deoarece nu găsesc o explicație. Pe spaceweather.com am verificat şi nu spunea că ar fi vorba de vreo furtună geomagnetică; am verificat nivelul de magnetism (cu telefonul) și era în parametri normali: 47-54. Dacă cineva are vreo idee despre ce-ar putea fi, aştept mai multe idei.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock