O culoare albastră incredibilă a fost observată pe cerul nopţii în Marea Britanie şi Spania. Ce poate fi?


De pe un site de conspiraţii, putem citi următoarea postare extrem de interesantă: Noaptea trecută, aflându-mă în sud-vestul Marii Britanii, am făcut mai multe fotografii diferite, cu expuneri diferite. Iată una de pe camera telefonului, acolo unde se află o mulțime de nori, la altitudine joasă, în jur de 13 grade Celsius, fără lună. Am fotografiat o anomalie ciudată… sigur nu era vreun OZN, deoarece se mișca odată cu rotirea pământului.

M-am uitat pe Internet să văd dacă există ceva similar și, într-adevăr, am observat anomalii asemănătoare şi în Bristol, Manchester, Gloucester, Liverpool și Madrid (Spania). În Marea Britanie, am văzut o explicație că această lumină provine de la muncitorii care reparau liniile de tren și ar fi folosit o lumină pentru a putea lucra, dar eu ştiu că nu există nicio linie de tren care să treacă prin apropierea locului unde stau.

Sunt puțin confuz, deoarece nu găsesc o explicație. Pe spaceweather.com am verificat şi nu spunea că ar fi vorba de vreo furtună geomagnetică; am verificat nivelul de magnetism (cu telefonul) și era în parametri normali: 47-54. Dacă cineva are vreo idee despre ce-ar putea fi, aştept mai multe idei.