Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Miracolele de Crăciun chiar există! Iată 3 exemple concludente…

  •  
  •  
  •  
  •  

blankCrăciunul este un moment special, care aduce bucurie pentru mulţi oameni din lume. Crăciunul înseamnă răspândirea bucuriei peste tot. Dar viața nu are doar momente roz, tot timpul apărând şi greutăți. Şi culmea e faptul că aceste greutăţi se pot rezolva chiar în perioada Crăciunului, ceea ce înseamnă că miracolele se pot întâmpla în această perioadă magică a anului! Şi în acest articol vom vorbi despre câteva din aceste miracole:

1) Învierea unui copilaş. În St. Petersburg, Florida (SUA) în 2015, o fetiţă s-a îmbolnăvit, conform abc13.com. Părinții ei au observat că avut o ușoară febră, duminică, 13 decembrie. După aceea, situaţia s-a îmbunătățit. Din păcate, lucrurile s-au înrăutăţit ulterior. După câteva zile, micuţa a devenit foarte palidă, iar apoi degetele de la picioare şi mâini s-au răcit. Dându-şi seama de gravitatea situației, părinții s-au grăbit să-și ducă fiica la spital, la urgențe. Din păcate, fetiţa a intrat în stop cardiac, forțându-i pe medicii să efectueze manevre de resuscitare. 45 de minute le-au trebuit medicilor să repornească inima fetiţei, care s-a recuperat complet. În apropierea Crăciunului, doctorii au descris acest eveniment ca un miracol.

2) A comunicat din nou după 21 de ani. Din cauza unui accident de maşină ce a avut loc în 1996, Joellan Huntley a rămas paralizată, conform site-ului globalnews.ca. De atunci, ea nu poate să meargă sau să vorbească, hrănindu-se doar printr-un tub şi fiind capabilă să comunice doar prin zgomote simple. Mama ei, Louise, a găsit un dispozitiv care să traducă mișcările oculare în cuvinte. Deși a fost foarte scump, dispozitivul a fost plătit prin intermediul primei de asigurare de 1 milion de dolari pe care a primit-o. Când dispozitivul a sosit în decembrie 2017, Louise şi-a întrebat fiica dacă îi plăce puloverul de Crăciun pe care îl purta. Prin această tehnologie miraculoasă, Joellan a răspuns la o întrebare pentru prima dată după două decenii lungi. Mama ei a numit acest lucru drept un „miracol de Crăciun”.

3) Şi-a revenit din comă înainte de Crăciun. Într-o zi din octombrie 2013, Tyler Brooks-Szabo, un băieţel de 10 ani, se plimba pe bicicletă, scrie toronto.com. Din păcate, o maşină l-a lovit, aruncând băiatul la pământ. Acesta a suferit o traumă la cap, şi, în cele din urmă, a intrat în comă. Timp de două luni, familia a sperat să-şi revină. Apoi, cu două zile înainte de Crăciun, Tyler a deschis ochii; s-a trezit din comă!


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal