Hexagoanele bizare de pe planeta Saturn ascund un mare secret: pe Saturn s-ar putea să se afle o imensă „poartă stelară” care ne leagă cu centrul galaxiei noastre, dar şi cu galaxia Andromeda!

 • 127
 •  
 •  
 •  
  127
  Shares

hexagon saturnScriam în 2012 un articol intitulat Bizarele hexagoane de pe Saturn, mai mari decât Pământul, îi uimesc până şi pe cercetătorii de la NASA. Citez întreg articolul de atunci:

„Ceva ciudat a fost observat deasupra Polului Nord al planetei Saturn: două hexagoane formate în nori. Cele două figuri geometrice, cu 6 laturi fiecare, una în interiorul celeilalte, sunt în contrast cu vortexul sub formă de uragan care a fost observat în polul sud al planetei. Nava spaţială Cassini a lui NASA a fotografiat ambii poli ai lui Saturn.

“N-am mai văzut o figură geometrică asemănătoare până în prezent. E incredibil”, spune Dr.Kevin Baines, din echipa misiunii Cassini (NASA Jet Propulsion Laboratory). Interesant e faptul că aceste hexagoane au mai fost observate şi de navele spaţiale Voyager 1 şi Voyager 2, cu mai mult de 20 de ani în urmă, ceea ce înseamnă că ele reprezintă o caracteristică durabilă în timp.

Unul din hexagoane are imensul diametru de 25.000 de kilometri. Dacă ţinem cont că diametrul Pământului este de 12.700 de kilometri, atunci vă puteţi da seama de vastitatea acestei forme geometrice. Şi mai e interesant e următorul fapt: hexagoanele se găsesc şi în construcţia misterioasei capele de la Rosslyn, construcţie scoţiană din secolul al XV-lea, care se pare că ascunde multe secrete. Are hexagonul vreo proprietate magică, de apare şi pe Pământ şi pe o altă planetă?”

P.S. Atunci mă întrebam ce mistere se ascund în spatele acestor forme. Citeam astăzi o cărtiţă în limba engleză despre ezoterism şi acolo am găsit o informaţie şocantă. Cică cea mai importantă planetă din sistemul nostru solar este Saturn şi asta pentru că acolo se găseşte un „stargate”, adică o „poartă solară” extrem de vitală. Aceasta face parte dintr-o „autostradă intergalactică”, care porneşte din centrul galaxiei noastre, Calea Lactee, trece prin „braţul Orion” (unde se află sistemul nostru solar) şi conectează şi marea galaxie vecină, Andromeda. Prin această „autostradă intergalactică” există mai multe „porţi stelare”, prin intermediul cărora pot fi parcurse imensele distanţe stelare. „Poarta stelară” de pe Saturn s-a numit „poarta Ninurta”, dar ea a fost cucerită la un moment dat, în istoria ocultă a galaxiei, de rebelul Lucifer, el fiind cine intră şi cine iese din sistemul nostru solar.


 • 127
 •  
 •  
 •  
  127
  Shares

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner