Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Adevărul despre „experimentul Philadelphia”, în care Marina SUA ar fi reuşit să facă un salt în spaţiu şi timp


Foto: prelucrare proprie

Cu siguranţă că cei pasionaţi de paranormal au auzit de celebrul „experiment Philadelphia” din 1943. El a fost o experienţă secretă efectuată de Marina SUA în 1943, cu scopul de a testa efectul unui câmp magnetic puternic asupra unei nave de suprafaţă.

Conform unor mărturii, nava experimentală a dispărut de la docul din Philadelphia şi după câteva minute a apărut în alt doc, din Norfolk, Newport Mews, în regiunea Portsmouth. Ulterior, nava a dispărut din Norfolk şi s-a reîntors în portul Philadelphia, în numai câteva minute. Alți participanți la experiment, ca de exemplu, Al Bielek, susține că, în momentul experimentului din 1983, a sărit peste bordul navei Philadelphia care era „suspendată într-un nor uriaş”. În loc să aterizeze în ocean, în largul Philadelphiei, el s-a trezit într-o bază de cercetări din Long Island, New York. Era anul 1983. 40 de ani trecuseră instantaneu. Citiți mai multe despre experimentul Philadelphia AICI: Experimentul Philadelphia sau Miraj: cel mai celebru experiment de teleportare.

Foarte interesant e faptul că în 1935 a fost scos un roman numit „The Spook Legion”, scriitorul Lester Dent creează un personaj care poate face ca oamenii să devină translucizi prin intermediul unui proces chimic. Din păcate, acest proces reacționează cu orice metal care s-ar putea afla pe corpul omului: „Asigură-te că înlături orice urmă de îmbrăcăminte… Inclusiv ceasuri de mână, inele și dinți falși, dacă e cazul. Ține minte că cea mai mică urmă de metal poate avea efecte fatale”.

În plus, în cartea lui Lester Dent apar detalii ca: marinari care dispar, fenomenul rigidităţii corpului (adică „înghețarea” sau „răcirea rapidă”), pericolul purtării metalelor pe corp, combustia umană spontană – toate se regăsesc acolo. Aşadar, Leste Dent ne oferă detaliile Experimentului Philadephia cu cel puțin 8 ani înainte ca acesta să fi avut loc. Există posibilitatea ca această carte să fi fost inspirația pentru cunoscute legendă de la Philadephia? Poate că povestea a devenit din ficțiune folclor, iar în final, a devenit „fapt” în mințile unora. Această este o variantă…