Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Mesaje şocante ale miliardarului Elon Musk de 1 mai 2020: „Îmi voi vinde aproape toate bunurile fizice. Nu voi mai deţine nicio casă”! Ce se ascunde în spatele lor?


Miliardarul american Elon Musk (proprietarul companiilor Tesla şi SpaceX) a făcut în ultimii ani o serie de declaraţii extrem de controversate. De exemplu, pe 3 ianuarie 2019, Elon Musk a arătat pe Twitter o imagine a lui Neil Armstrong, primul om care a păşit pe Lună, juxtapusă cu o imagine a unui extraterestru gri. Pe cele două imagini scrie următoarele: „Neil Armstrong a fost prima persoană care a ajuns pe Lună. „Neil A.” scris invers este „Alien” (adică, extraterestru). Citiţi mai multe în acest articol: Mesajul şocant de pe Twitter al miliardarului Elon Musk: „Neil Armstrong a fost primul om pe Lună. „Neil A.” scris invers dă „Alien” (extraterestru). Nu există coincidenţe!”

Acum, Elon Musk a mai scris o postare ciudată pe Twitter, care a atras atenţia internauţilor, rezultând astfel noi teorii ale conspiraţiei. Noul mesaj sună astfel: „Îmi voi vinde aproape toate bunurile fizice. Nu voi mai deţine nicio casă”.

Elon Musk a mai continuat cu următoarele mesaje (poate la fel de şocante): „Preţul acţiunilor Tesla este mult prea mare” şi „Redaţi acum LIBERTATEA oamenilor”. E ciudat ca el, ca şi proprietar al lui Tesla, să-şi saboteze propria companie, spunând că valorează prea mult… Oricum, în urma acestei declaraţii, acţiunile Tesla au scăzut foarte mult, compania pierzând deja 14 miliarde de dolari (vedeţi ştirea de pe BBC). Cât priveşte „libertatea” de care vorbeşte Elon Musk, se ştie că el este unul dintre criticii răspunsului global la pandemia de coronavirus, cât și al măsurilor de izolare la domiciliu din California, numindu-le ca fiind „fasciste”.

Curios e faptul că, în timp ce aceste mesaje de pe Twitter a lui Elon Musk par a sugera că miliardarul se pregăteşte să se retragă (unde? într-un buncăr de sub Pământ? în spaţiul cosmic?), totuşi, compania sa, SpaceX, continuă să lanseze sateliţii StarLink deasupra Pământului, pentru a oferi Internet în toate colţurile Pământului.

Care e scopul ascuns al acestor mesaje? Ce se doreşte a ni se transmite?


Comentariile sunt închise.