Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

E mort sau nu? După ce unii l-au dat decedat, dictatorul Coreei de Nord, Kim Jong-un, apare în 2 poze viu şi nevătămat! O fi clona lui?


După ce săptămâna trecută zvonurile privind moartea conducătorului suprem al Coreei de Nord, Kim Jong-un, au izbucnit în mass-media (vedeţi şi articolul Dictatorul Coreii de Nord chiar a murit? Misterele din spatele unor zvonuri neconfirmate oficial…), a apărut apoi ministrul sud-coreean al Reunificării, Kim Yeon-Chul, care a catalogat drept „ştiri false” informaţiile conform cărora Kim Jong-Un ar fi murit sau ar fi în stare gravă, explicând că este plauzibil ca liderul nord-coreean să se fi ascuns de teama coronavirusului.

Ca să se confirme faptul că Kim Jong-Un este viu şi nevătămat, presa nord-coreeană (citată de BBC) relatează că dictatorul acestei ţări a apărut în public de 1 mai 2020, mai precis, conform agenţiei de presă KCNA, Kim Jong-Un a participat la inaugurarea unei fabrici de fertilizatori. Liderul autoritarist de la Phenian ar fi fost însoţit la ceremonie de alţi membri ai regimului, inclusiv de sora sa, Kim Yo Jong.

Au apărut două imagini de la eveniment, în care Kim Jong Un pare că taie panglica la inaugurarea fabricii de fertilizatori. Într-una din fotografii, se poate observa Kim Jong-Un care este foarte vesel, stând la o masă cu alte oficialităţi. Iar pe fundal, se poate citi data de 01-05-2020, pentru a se spulbera orice dubiu că fotografia ar fi mai veche.

Totuşi, chiar şi cu această dovadă fotografică, sunt 2 probleme:
1) În ziua de azi, e foarte uşor să manipulezi fotografii cu Photoshop;
2) Chiar şi dacă fotografia ar fi adevărată, unii cred că acela nu e Kim Jong Un, ci o sosie (clonă) de-a lui. Se ştie foarte bine că mulţi lideri politici ai lumii au avut şi au sosii, pentru a apărea la „momentele potrivite”.

Deci, cine minte? Mass-media care spunea acum o săptămână că liderul nord-coreean e mort / stare extrem de gravă sau autorităţile din Nord-Coreea? Una din cele două tabere minte, căci Kim Jong-Un nu poate fi şi viu şi mort în acelaşi timp. Cine manipulează informaţiile?