În „Stargate”, „Star Trek” şi în alte seriale SF sunt prezentate multe adevăruri despre extratereştri şi OZN-uri, ce sunt păstrate strict secrete de Elita care ne conduce?


Discutam în articolul acesta – Dezvăluirile-bombă ale unui “insider” din serviciile secrete: în stratosfera Pământului ar exista forme demoniace de viaţă, foarte inteligente şi viclene… – despre interviul cu un presupus “insider” din serviciile secrete, în care acesta vorbeşte despre posibilitatea existenţei extratereştrilor pe Terra.

Tot în cadrul aceleiaşi interviu, „insider”-ul mai face o dezvăluire pe care mulţi dintre noi deja o bănuiam: şi anume că în unele filme / seriale SF sunt prezentate multe lucruri adevărate despre extratereştri / OZN-uri. Citez, din nou, din acelaşi interviu:

„Încă din anii ’70,  au început să fie difuzate anumite seriale TV, care în mod indirect dezvăluiau anumite adevăruri. În renumitul serial „Star Trek” se prezenta în premieră anumite adevăruri, pe care la vremea respectivă lumea era departe de a şi le putea imagina. În acest serial, în proporţie de peste 85%, există o mulţime de adevăruri.

De ce? Pentru că aşa-zişii „iluminaţi” vroiau ca lumea să devină din ce în ce mai interesată de anumite lucruri şi să reuşească să înţeleagă într-un mod indirect ceea ce nu i se putea spune sau dezvălui într-un mod deschis.

Când a fost lansat serialul „Stargate”, deja nu mai exista nicio îndoială că elita aşa-zişilor „iluminaţi” vroia ca lumea să ştie despre toate acestea, însă fără ca să i se spună despre aceste adevăruri într-un mod sincer şi evident. Multe filme de acest gen au fost realizate de-a lungul timpului în acelaşi scop, pentru a trezi cât mai mult, dar într-un mod indirect, interesul oamenilor. Se pare că încă de pe atunci, mulţi oameni care erau suficient de inteligenţi au înţeles că toate acestea nu erau de fapt difuzate chiar degeaba…

În „Stargate” sunt arătate adevăruri ce sunt păstrate strict secrete atât despre existenţa altor rase, cât şi despre anumite tehnologii ultrasecrete şi despre multe alte aspecte care
deocamdată sunt păstrate secrete.

Este de la sine înţeles că în astfel de seriale, cât şi în anumite filme, totul este prezentat astfel încât să lase impresia că este vorba doar despre nişte scenarii SF, dar cu toate acestea, anumite adevăruri ce sunt păstrate secrete sunt indirect dezvăluite prin intermediul anumitor efecte speciale.

Se ştie chiar foarte bine în aceste medii secrete că au fost deja elaborate tehnologii ultrasofisticate care devansează cu peste 250 de ani tehnologiile pe care le cunoaştem la ora actuală. Astfel de tehnologii avansate sunt păstrate strict secrete şi este evident că ele nu vor fi accesibile pentru această generaţie.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock