Dezvăluirile-bombă ale unui „insider” din serviciile secrete: în stratosfera Pământului ar exista forme demoniace de viaţă, foarte inteligente şi viclene…


Într-un interviu acordat mai demult de un „insider” din serviciile secrete unei mici reviste misterioase „Nova Police” (e posibil ca la ora actuală ea să nu mai existe), se vorbeşte despre posibilitatea existenţei extratereştrilor pe Terra. La întrebarea reporterului „Există la ora actuală extratereştri aici, pe Pământ? Şi dacă răspunsul dumneavoastră este „DA”, vă rugăm să ne spuneţi unde se afla ei”, răspunsul este uluitor:

„Trebuie să ştiţi că de mai mulţi ani există pe Pământ fiinţe inteligente extraterestre, ce au venit aici din altă parte (…) Începând cu anul 1914, ştim deja că au pătruns şi apoi au rămas în continuare undeva în stratosferă numeroase forme demoniace de viaţă, ce sunt într-o anumită măsură inteligente. Aceste forme demoniace de viaţă sunt foarte viclene şi în permanenţă urmăresc să-şi atingă anumite scopuri malefice. Mai precis, vă pot spune că este vorba despre legiuni întregi de demoni, care au forma hidoasă a unor reptile uriaşe.

NASA deţine de altfel în această direcţie o bază secretă de date, cu multe fotografii, dar nu le-a arătat niciodată, pentru a evita apariţia unor stări de panică ce este lesne de înţeles că s-ar dezlănţui dacă fiinţele umane ar şti adevărul despre toate acestea.

O mare parte dintre aceste fiinţe extraterestre inteligente au reuşit deja să descopere metode pentru a ajunge aici, pe Pământ, folosind pentru aceasta anumite programe militare, ştiinţifice, ultrasecrete ce au fost efectuate… chiar de către oamenii de pe planeta Pământ. Ştiu că unora vă va fi greu să înţelegeţi toate acestea, dar merită să vă gândiţi că unele experimente nesăbuite care au fost totuşi realizate la un moment dat în trecut, au fost în mod cert mai întâi inspirate şi apoi „teleghidate” cu dibăcie de astfel de inteligenţe extraterestre, care urmăreau astfel atingerea anumitor scopuri secrete chiar aici, pe planeta Pământ.

(…) Dar trebuie să ştiţi că aceste fiinţe extraterestre nu sunt singurele care au venit pe Pământ. Mai există şi alte fiinţe extraterestre care au ajuns la rândul lor să coabiteze cu oamenii într-un număr destul de mare aici, pe Pământ. Trebuie să ştiţi că toate acestea se petrec de mai mulţi ani de zile, iar noi ştim deja că există acum, în cadrul populaţiei acestei planete, unele fiinţe care par a fi umane, dar care sunt în realitate non-umane.

Unele dintre aceste fiinţe extraterestre au descoperit între timp cum este cu putinţă să aibă o aparentă înfăţişare umană, pentru a trece în felul acesta neobservate atunci când ele se află printre noi. Alte fiinţe extraterestre trăiesc deja sau uneori chiar cresc în locuri subterane, extrem de atent protejate şi trebuie să ştiţi că unele dintre aceste baze secrete chiar foarte vaste se află la adâncimi foarte mari fie sub pământ, fie sub oceane.

Mai mult decât atât, unele fiinţe extraterestre au învăţat deja să lucreze cot la cot cu militarii şi ele colaborează îndeaproape cu aceştia în studiul anumitor fenomene sau sunt angrenate în fabricarea anumitor tehnologii sofisticate ce sunt păstrate secrete”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Un comentariu la „Dezvăluirile-bombă ale unui „insider” din serviciile secrete: în stratosfera Pământului ar exista forme demoniace de viaţă, foarte inteligente şi viclene…”

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock