Ce putem vedea în Antarctica? O culme pe care se află o creatură misterioasă cu aripi!?


Un utilizator de pe Reddit a făcut o descoperire uluitoare pe Google Earth în Antarctica. Pe următoarele coordonate de pe Google Earth – 82.7555124, 28.570549 – el a descoperit o culme muntoasă roșie, precum și ceea ce pare a fi umbra unei persoane, cu brațele ridicate în sus.

E important de aflat opiniile celorlalți utilizatori Reddit despre această imagine:

– Pare a fi un înger căzut sau o anumită efigie, dar de mărimea unui munte, priviți la umbră… bizar!
– Seamănă cu un radar, dar poate că e un senzor.
– Acela este ”ingerul morții”.

.

Antarctica este un continent misterios, în care, de-a lungul anilor au fost descoperite diferite artefacte bizare. De exemplu, pe 26 decembrie 2021, conform site-ului ozenistic şi de extratereştri exopolitics.org, un locotenent – colonel din Forţele Aeriene Americane (ce a dorit să rămână anonim) a oferit coordonatele unei structuri artificiale care se află situată în Antarctica. Coordonatele date de militar pe Google Earth ( 72°31’12″S 3°36’26″W ) par să arate un complex mare de clădiri, situat la aproximativ 240 de km de coasta antarctică, în Țara Reginei Maud. Aceasta este o zonă care a fost revendicată de cel de-al treilea Reich al lui Hitler și unde a fost înființată în secret o colonie antarctică, Baza 211, în timpul celui de-al doilea război mondial. Ruinele se află într-o zonă înălțată, fără gheață și par să aibă o pistă sau hangare foarte lungi, de pe care vehiculele aerospațiale pot decola și ateriza. Citiți mai multe în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/o-posibila-structura-secreta-artificiala-din-antarctica-a-fost-dezvaluita-de-cei-de-la-exopolitics-org-acolo-s-ar-afla-chiar-si-o-poarta-stelara-folosita-de-armata-americana/

 

 

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock