Pentru uraganul devastator din Cehia, precum şi pentru alte fenomene extreme din Europa din ultima perioadă, ar putea fi de vină un satelit militar chinez?


În urmă cu câteva zile, Cehia a fost lovită de un „uragan” incredibil, care s-a asemănat cu celebrele uragane din Caraibe. Însă acolo e zonă tropicală propice dezvoltării unor asemenea fenomene meteo… cum a fost posibil în Cehia!? Imaginile de televiziune au arătat scene de devastare generalizată, cu maşini răsturnate şi clădiri cu pereţi şi acoperişuri prăbuşite. Rafale puternice de vânt, grindină de mărimea unei mingi de golf şi vânt cu viteza unui uragan au doborât numeroşi copaci şi au provocat pagube importante la clădiri şi maşini. Imaginile sunt aproape apocaliptice (dacă vă uitaţi la acest filmuleţ YouTube).

A doua jumătate a lunii iunie a anului 2021, Europa (în special, Europa centrală şi de est) a fost cuprinsă de fenomene meteo extreme; inclusiv în România s-au înregistrat asemenea fenomene. De exemplu, miercuri, 16 iunie 2021, localnicii din Babadag (judeţul Tulcea) au filmat două tornade de mici dimensiuni deasupra oraşului, atunci când Tulcea s-a aflat sub incidența unui cod portocaliu de precipitații și vânt puternic (vedeţi ştirea de pe digi24.ro).

Într-un articol recent – Doar o ipoteză: fenomenele extreme din ţara noastră, dar şi din alte zone din Europa, sunt rezultatul unor experimente militare secrete? – emiteam ipoteza că aceste fenomene extreme ar fi rezultatul unor experimente secrete militare. Citeam pe un forum de conspiraţii o altă ipoteză, şi anume n-ar fi exclus ca de această vreme apocaliptică din partea estică a continentului european să fie de vină un satelit militar chinez lansat recent. Deocamdată, sunt doar ipoteze…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO