Un cititor al site-ului a surprins un obiect ceresc misterios, staţionar şi multicolor! Experiment militar sau o gaură de vierme construită artificial?

  •  
  •  
  •  
  •  

Imagine: pagina de Facebook Doru Buduluca

Un cititor îmi scrie un mesaj personal pe Facebook, de unde aflu nişte lucruri foarte interesante. Astfel, de pe pagina dumnealui de Facebook – Doru Buduluca – vedem o filmare a unui obiect staţionar bizar, ce pare că are diferite culori (albastru, verde, violet, curcubeu etc.). Filmarea a fost făcută recent, dar cititorul spune că a mai surprins acelaşi obiect pe 15 octombrie 2018.

Mai jos puteţi vedea câteva fotografii extrase din filmele realizate de domnul Doru (pentru care am primit acordul):

Imagine: pagina de Facebook Doru Buduluca
blank
Imagine: pagina de Facebook Doru Buduluca
blank
Imagine: pagina de Facebook Doru Buduluca
blank
Imagine: pagina de Facebook Doru Buduluca

În ceea ce priveşte originea, cititorul crede că acest obiect misterios n-ar fi altceva decât rezultatul unui experiment militar efectuat în Coreea de Nord. Nu exclud această posibilitate, însă mi-am adus aminte de o imagine asemănătoare despre care am scris mai demult. Am căutat în arhivă şi am găsit – priviţi imaginea de mai jos extrasă din acest articol publicat în 2015: Un fotograf amator a suprins o… gaură de vierme lângă planeta Marte! Poza e incredibilă, dar şi misterioasă!

gaura de vierme Marte 1

Seamănă puţin cu imaginile cititorului nostru, nu-i aşa? Emiteam atunci ipoteza (ce-i drept, cam SF) că această fotografie ar putea fi chiar o… gaură de vierme, surprinsă de un fotograf amator lângă planeta Marte. Aşa cum unii deja ştiţi, găurile de vierme sunt tuneluri teoretice care trec prin continuum-ul spațiutimp şi care ar putea permite o călătorie rapidă între punctele separate ale Universului (să spunem de la o galaxie la alta). Iar descrierea teoretică a găurii de vierme se potriveşte cu ceea ce a surprins această fotografică cosmică…

Sunt găurile de vierme formaţiuni teoretice naturale sau ele pot fi construite de civilizaţii extraterestre avansate pentru a pătrunde în sistemul nostru solar? Iată o enigmă care merită a fi investigată în continuare…


  •  
  •  
  •  
  •