Imaginea lui Iisus Hristos a fost surprinsă în fotografia unui val?


Imaginile religioase pot apărea în cele mai puțin probabile locuri – așa cum demonstrează o fotografie recent capturată. Imaginea, care seamănă cu conturul lui Iisus Hristos, a fost surprinsă de fotografa Tracey Bosworth în timpul unei vizite la Babbacombe (Anglia), pe 7 decembrie 2021.

„Am o relație cu marea”, a spus ea. „Îmi petrec cea mai mare parte a timpului pe coastă. Acolo sunt cel mai fericit. Îmi place să privesc valurile și îmi place să fac fotografii. Combinând cele două este ideea mea despre rai. Am observat, din cauza valurilor mari și a efectelor furtunii, că valurile se împroșcau pe treptele care se întindeau orizontal pe plajă, aproape pe toată lungimea ei. Valurile erau destul de mari. Am făcut o mulțime de fotografii, dar abia când m-am uitat prin ele, pentru a găsi una sau două pe care să le pun pe rețelele de socializare, am dat peste această imagine cu Dumnezeu în ea. Eram atât de entuziasmată. Mă simt cu adevărat binecuvântată!”

Dacă atribuiţi sau nu o semnificație spirituală fotografiei, depinde de propriile convingeri religioase; totuși, este posibil să vedeţi asemănarea. Însă, după toate probabilitățile, acesta este un alt exemplu de pareidolie – tendința creierului uman de a percepe forme semnificative în modele altfel abstracte.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO