Se află un demon în spatele canapelei? Ori e un truc de lumină? Ori o creaţie Photohop…


CLICK pe imagine pentru MARIRE

Ştiu că această ştire a apărut de vreo trei săptămâni, dar am zis să o discutăm împreună şi pe acest site. O fotografie a unei camere şi a unei canapele, ce ascunde ceva paranormal, a creat multă vâlvă pe Internet. Ar putea fi doar un truc al luminii sau ar putea fi o creaţie Photoshop. Dar, ar putea fi ceva şi mai sinistru decât atât. Ar putea fi chipul unui demon ascuns după canapea!

La prima vedere, pare să nu fie nimic altceva, decât o cameră obişnuită. Unii nici n-ar observa ceva. Dar, odată ce aţi vedea ceva, mulţi dintre voi veţi sări ca arşi de pe scaun! Şi asta întrucât e imposibil ca aşa ceva să nu te sperie.

Originea acestei fotografii nu este clară, dar poate a fost creată de cineva care se ascundea în spatele pernii de pe canapea. Sau poate că a fost creată de cineva ce este expert în Photoshop. Sau poate chiar e un demon! Sau poate că cine ştie…

Aţi observat şi voi imaginea „demonică”? N-am să vă spun unde se află…vă las pe voi să o descoperiţi! Şi nu uitaţi să vă daţi cu părerea!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO