Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O Lună incredibil de mare a apărut pe cerul New-York-ului de Paştele catolic. Iluzie optică, Photoshop sau fenomen neobişnuit?

251

blankÎntr-un articol publicat pe site-ul Daily Mail am observat o fotografie foarte ciudată. Sau mai bine zis o serie de fotografii ciudate. Articolul se intitulează “Uimitoarea Lună roz marchează sosirea Paştelui la catolici şi la evrei, într-o privelişte frumoasă ce domină cerul New York-ului”. În el se spune următoarele:

“Luna plină din aprilie, ce anunţă sosirea primăverii, este adesea numită şi ‘luna roz’, denumire ce provine de la florile roz de grădină ce apar în această perioadă a anului. Şi o mare parte din Statele Unite s-a bucurat de o noapte senină vineri, permiţând priveliştea minunată a unui glob strălucitor suspendat în cer.  În acest an, luna roză coincide cu Paştele evreiesc şi cel catolic, cele mai importante perioade din calendarul evreiesc şi creştin. O vedere spectaculoasă a Lunii a avut loc deasupra New York-ului, căci fenomenul natural a reuşit să pună în umbră cei mai faimoşi zgârâie-nori newyorkezi.”

Priviţi însă fotografia! Aţi mai văzut o asemenea Lună mare până acum? Mie mi se pare total exagerată. Adică, am mai văzut şi eu până acum lune pline, dar nu erau atât de mari! Oare cei de la “Daily Mail” au trucat poza ca să arate aşa sau chiar aşa a fost mărimea Lunii!? Ceea ce mi se pare total anormal…

Orgoni Crystal