Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Omenirea ar fi putut dispare în anul 1883, asemenea dinozaurilor, când o cometă a trecut “milimetric” faţă de Pământ

268

blankO cometă uriaşă era să lovească Pământul în anul 1883, trecând la doar 8000 de kilometri faţă de noi, relatează Daily Mail. Cum s-a ajuns la această concluzie? Astronomii au examinat o fotografie veche din anul 1883 (vezi în stânga articolului), care, mult timp, a fost considerată a fi un OZN. Poza a fost făcută de astronomul mexican José Banilla şi prezintă un obiect care trece deasupra Soarelui pe data de 12 august 1883. Atunci când a fost publicată pentru prima oară, în anul 1886, revista “L’Astronomie” a considerat că e vorba de un OZN.

Dar, oamenii de ştiinţă de la Universidad Nacional Autónoma de México, conduşi de Hector Manterola, cred că ar putea fi vorba de o cometă masivă care ar fi putut lovi Terra în anul 1883 şi care ar fi putut provoca un dezastru asemănător cu cel produs acum 65 de milioane de ani, atunci când au dispărut dinozaurii.Fotografia se pare că ar fi arătat o cometă aflată într-un proces de dezintegrare. Folosind rezultatele astronomului Banilla, oamenii de ştiinţă mexicani au putut aproxima că era vorba de o cometă care ar fi trecut între 538 km şi 8.062 km deasupra Pământului şi că lăţimea acesteia ar fi fost cuprinsă între 46 şi 795 metri. Masa acestei cometei ar fi fost de 8 ori mai mare decât masa celebrei comete Halley.

P.S. Uau! Am scăpat printre urechile acului în anul 1883. Dacă această cometă ne-ar fi lovit, acum nimeni dintre noi n-ar mai fi existat…

Orgoni Crystal