Un vânător american a fost uluit să vadă pe camera video o apariţie bizară: o fiinţă „din alte lumi”, cu un „cap bulbos”


O imagine surprinsă de un vânător american a stârnit bănuieli că ar putea fi vorba de un vizitator extraterestru. Donald Bromley își instalase o cameră de supraveghere în Deer Lodge (Montana / SUA) – o zonă care are oricum o reputație pentru apariţii paranormale – când s-a întâmplat ceva ciudat. Așteptându-se ca echipamentul său să fi găsit dovezi ale faunei sălbatice locale, el a fost în schimb surprins să descopere că într-una dintre imagini se putea observa o figură umanoidă, cu „cap bulbos”.

„Cu cât mă uit mai mult, cu atât îmi dau seama cât de ciudat era, potrivindu-se cu o fiinţă extraterestră, cu capul bulbos şi mare, fără haine pe ea, fiind un fel de ființă transparentă”, a declarat vânătorul.

Zona este bogată în evenimente paranormale, cum ar fi OZN-urile sau luminile pe cer inexplicabile. Regizorul local Patrick Cutler, care realizează un documentar despre zonă, susține că această imagine recentă este doar ultima dovadă dintr-un șir lung de incidente ciudate. Localnicii s-au confruntat cu defecțiuni „misterioase” ale mașinilor, presupunându-se că din cauza prezenței tehnologiei extraterestre. Există chiar și povestea unui localnic despre care se spune că și-a vopsit poarta cu sânge, după ce și-a ucis familia.

În ceea ce privește imaginea din acest articol, rămâne încă neclar ce se află acolo. Ar putea fi un vizitator extraterestru sau camera a surprins doar o persoană obișnuită care mergea pe un câmp? Voi decideţi.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): mirror.co.uk


Lasă un comentariu