Incredibila întâlnire cu Adama, înalt preot al oraşului aflat în interiorul Pământului, sub muntele Shasta din California

472

Adama 25Muntele Shasta este un binecunoscut vulcan activ din California (SUA), având înălţimea de 4.322 de metri. Dar acest munte se pare că ascunde legende fantastice. Aşa cum scriam într-un articol din 2012 (https://www.lovendal.ro/wp52/muntele-shasta-din-california-locul-frecventat-de-locuitori-ai-vechii-atlantide-ce-locuiesc-acum-in-lumea-subpamanteana-din-agartha/), unii cred că la poalele Muntelui Shasta locuieşte o comunitate stranie care se materializează uneori, pe neaşteptate, cu indivizi îmbrăcaţi în alb pur, cu sandale şi părul lung, ondulat, având o înfăţişare maiestuoasă. Din când în când, indivizi înalţi şi graţioşi, cu o înfăţişare ciudată şi fruntea înaltă, apar din păduri şi schimbă boabe de aur pentru diverse bunuri de consum, în oraşele din apropiere. Ei evită să li se facă fotografii, dispărând brusc. Se spune că aceşti străini practică ceremonii nocturne, producând lumini strălucitoare sus în aer şi iluminând clădiri din marmură şi onix. Tot acolo spuneam că unii spiritişti pretind că Muntele Shasta ar fi frecventat de oameni din rasa Titan-Atlan, supravieţuitori din Lemuria şi Atlantida ce locuiesc în lumea subpământeană din Agharta, de unde pornesc mai multe tuneluri spre civilizaţia noastră de la suprafaţă, unul din ele ieşind printre munţii din California.

Pe site-ul The Tree of the Golden Light.com am găsit un mic articol (mesaj) al unor “ghizi spirituali” care pretind că intră în legătură cu oamenii subpământeni care se afla sub Muntele Shasta. Acolo, ei s-ar fi întâlnit cu… Adama! O să spuneţi: cine dracu’ mai este şi acest Adama? Conform acestor “ghizi spirituali”, Adama ar fi un “înalt preot de Telos, cel care locuieşte în oraşul aflat în muntele Shasta, din interiorul Pământului”. Dar să citim despre întâlnirea lui Adama cu “ghizii spirituali” de pe Pământ.

“Eu, Bob Towers şi Nancy Tate locuim în apropierea Muntelui Shasta din toamna lui 2011. În iulie 2012, Peter Olson şi Anakhanda Mushaba ne-au vizitat acasă şi, într-o dimineaţă, ne-am hotărât să mergem toţi 4 în Weed, aflat la 8 km distanţă faţă de noi, pentru a lua micul dejun la HiLo Cafe. Ne-am aşezat la o masă rotundă din colţul cafenelei… Nancy era aşezată astfel încât putea să vadă pe oricine intra şi ieşea pe uşa din faţă a cafenelei.

La un moment dat, Nancy văzu cum intră pe uşa din faţă un om extrem de înalt, care a trebuit să-şi aplece capul pentru a putea intra pe uşă. Am estimat că avea cel puţin 2,10 metri, fiind mai înalt decât orice baschetbalist pe care l-am văzut vreodată. Părul său era greu de descris, dar avea o anumită strălucire şi frumuseţe. Hainele sale chiar erau simple, curate, dar nu puteau fi descrise. El s-a aşezat pe unul din scaunele din cafenea, departe de masa noastră. Toţi am fost uimiţi de prezenţa sa şi ne-am privit între noi, părând a ne întreba: “Ar putea fi acesta Adama?”

Doar câteva secunde l-am pierdut din priviri pe acest bărbat misterios şi, când ne-am întors privirile către el, nu se mai afla acolo. Lucrul acesta era şi mai ciudat, deoarece niciunul dintre noi nu l-a văzut părăsind cafeneaua. Ne-am gândit că poate s-a dus la baie, aşa că m-am ridicat şi m-am dus într-acolo. Nu se afla nimeni în baie. Când m-am întors spre masă, Peter a făcut fotografia (ce o puteţi vedea în josul articolului), spre zona unde se afla bărbatul misterios cu câteva minute înainte. Când ne-am uitat la fotografie, nu ne-a venit a crede ochilor: un glob de lumină se afla chiar pe locul unde a stat bărbatul mai înainte!

Interesant e faptul că ni s-a spus că, dacă vom locui lângă Muntele Shasta, s-ar putea să ne întâlnim cu Adama. Toţi am fost şocaţi de această întâlnire.”

Fantastică povestire… dar oare ar trebui să o luăm în batjocură? E oare corect să râdem de întâmplările unora? Chiar credem că toate sunt farse? Eu zic să vă mai gândiţi înainte de a spune: “erau drogaţi”, “erau beţi”, “fabulează” etc.

Adama in cafenea