Misterul unei femei descoperite în Croaţia pe o insulă… A venit ea dintr-o lume paralelă?


Poliția din Croația investighează cazul unei femei misterioase care nu poate să-și amintească nimic din viața ei. Potrivit rapoartelor, femeia, despre care se crede că are peste 60 de ani, a fost descoperită așezată pe stâncile din insula Krk din Croația, pe 12 septembrie 2021.

Având tot felul de tăieturi pe față, femeia era capabilă să vorbească o limbă engleză perfectă, dar nu părea să fie conștientă de ceea ce i s-a întâmplat, cine era sau de unde venise.

Ea a fost dusă la un spital local pentru tratament; totuși, în ciuda eforturilor depuse, autoritățile nu au reușit să-i determine identitatea femeii și acum fac apel la public pentru ajutor. Misterul este şi mai mare, întrucât femeia a fost descoperită pe stânci, într-o zonă periculoasă și inaccesibilă.

În plus, având în vedere starea ei fizică, ea nu putea să înoate spre insulă, așa că se pare că fie a fost dusă acolo de cineva, fie a ajuns acolo după ce a căzut în mare.

Conform descrierii poliției, ea are 1,65 metri înălţime, părul blond până la umeri și ochii albaștri. Ea a fost găsită purtând un tricou cu dungi bleumarin, pantaloni negri și o șapcă roz din in.

P.S. Dacă femeia nu a suferit o pierdere de memorie din cauza unui traumatism grav cranian, următoarea ipoteză la care mă gândesc e aceasta: a venit ea din altă lume paralelă şi nu mai ştie ce-i cu ea?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO