Zgârâie-norii unui oraş par să plutească pe cer… Miraj sau manifestări dintr-un univers paralel?


Uitaţi-vă la acest fenomen bizar. Seamănă cu zgârâie-norii unui oraș care pare să plutească pe un nor. Uneori, aceste tipuri de fenomene sunt explicate de către parapsihologi ca manifestări provenind din alte lumi, precum o proiecție dintr-un univers paralel. Poate că unele dintre aceste fenomene sunt într-adevăr legate de activitățile supranaturale, dar, în acest caz, este vorba un miraj care se proiectează în sus.

Fenomenul optic are loc deoarece razele de lumină sunt îndoite atunci când trec prin straturi de aer de diferite temperaturi, printr-o inversare termică abruptă, care s-a format într-un canal atmosferic. Chiar şi explicabil din punct de vedere al fizicii optice, este fascinant să asistăm la un astfel de spectacol pe cer.

„Orașul de pe cer” începe de la minutul 08:50 în cel mai recent videoclip al conspiraţionistului MrMb333 (puteţi observa videoclipul YouTube AICI), care relatează și diverse alte subiecte „bizare”, cum ar fi enormul nor de praf din deșertul Sahara (nordul Africii), care a străbătut atmosfera Pământului la mii de metri deasupra Oceanului Atlantic și acum se află în sud-estul Statelor Unite.


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock