Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Ce s-a întâmplat în sudul Floridei, pe 15 ianuarie 2021, de i-a speriat atât de tare pe locuitori? Se fac experimente secrete?


Ce-a cutremurat sudul statului american Florida, vineri după-amiază, pe 15 ianuarie 2021? Cu siguranţă că a fost ceva, pentru că locuitorii din mai multe părți ale regiunii au raportat că vineri după-amiază au simțit un „zumzet”, care i-a făcut să se întrebe dacă a fost vorba de un cutremur sau de un boom sonor.

Cauza boom-ului misterios nu a fost stabilită, dar autorităţile au confirmat că nu a fost vorba de niciun cutremur.

În trecut, avioanele militare au provocat rapoarte similare în sudul Floridei. Se spune că un martor din Miami ar fi observat un avion militar care zbura de la nord la sud, neobișnuit de jos, dar în acest moment autoritățile locale încă încearcă să determine ce a cauzat boom-ul neobişnuit.

Nu au fost raportate daune, dar s-a creat o agitație printre locuitori.

Sursa (traducerea şi adaptarea): local10.com

P.S. Şi în România, cel puţin în 2016 în Iaşi, au fost raportate unele „boom”-uri asemănătoare. Să fie vorba doar de boom-ul sonic al avioanelor supersonice (ce depăşesc viteza sunetului) sau e un experiment al Armatei Americane cu “tunul cu zgomote înfiorătoare”, o nouă armă al cărui zgomot seamănă cu strigătul furios al Dumnezeului din Vechiul Testament?


Lasă un comentariu