Un obiect necunoscut navighează lângă Soare, cu o viteză incredibilă. Meteorit, navă spaţială, fiinţă energetică?


Un obiect necunoscut a fost observat navigând pe lângă Soare, deplasându-se cu o viteză incredibilă. Obiectul neidentificat a fost prins pe camera foto/video pe 25 aprilie 2020, ora 15:39:00 (sursa: helioviewer.org). Este o navă spațială extraterestră, un meteorit, o ființă energetică sau altceva?

Obiectul misterios a fost observat de celebrul ozenist Scott C. Waring, care spune că ar putea fi orice fenomen astronomic. Waring comentează pe site-ul său ET Database:

„Când mă uitam prin niște imagini NASA cu Soarele nostru, am observat că ceva a trecut prin faţa satelitului SOHO. Obiectul a fost relativ aproape, probabil că nu a fost mult mai mare decât satelitul NASA, dar pare că se mişcă. Acest obiect navighează cu viteze incredibile. Obiectul ar putea fi un OZN sau chiar una dintre entitățile extraterestre care se plimbă adesea în jurul satelitului.

Entitățile despre care vorbesc sunt de regulă circulare și au adesea trasee curbate, ceea ce este imposibil pentru un obiect natural din spațiu să aibă o traseu curbat … decât dacă este controlat în mod inteligent. Acest obiect arată ca un OZN care pare să verifice satelitul și a fost prins accidental pe video pentru o secundă”.

După cum puteți vedea în acest videoclip YouTube, obiectul este foarte mare. Nu este la fel de mare ca Soarele nostru, dar se mișcă rapid și aproape de satelitul NASA. Nu este prima dată când au fost văzute obiecte neexplicate ciudate în apropierea Soarelui nostru. Nu cu mult timp în urmă, a fost observat un obiect ciudat în formă de triunghi negru lângă Soare.

Waring a sugerat că ar putea exista o staţie spațială extraterestră care orbitează în jurul Soarelui. Cei care cred în existența vieții extraterestre se întreabă firesc dacă extratereștrii ne monitorizează planeta în mod frecvent.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): etdatabase.com