Un bărbat declarat „mort” este găsit în viață, după o noapte petrecută în congelatorul morgii


Imagine: CC BY-SA 4.0 Conlondave (Commons Creative – free)

Un bărbat din India care a fost implicat într-un accident de motocicletă nu era chiar atât de mort pe cât credeau medicii. Srikesh Kumar, în vârstă de 45 de ani, care a suferit răni grave după ce a fost lovit de o motocicletă în Moradabad, a fost dus de urgență la o unitate medicală privată, unde a fost declarat mort de către un medic.

„Medicul urgentist l-a examinat”, a spus şeful spitalului, Rajendra Kumar. „Nu a găsit niciun semn de viață și, prin urmare, l-a declarat mort”. După ce poliția a fost anunțată cu privire la moartea sa, cadavrul său a fost plasat într-un congelator mortuar pentru a aștepta autopsia care era programată să fie efectuată a doua zi.

Când familia lui a sosit pentru a iniția actele pentru autopsie, toată lumea a fost șocată să descopere că Srikesh era de fapt în viață, în ciuda faptului că a petrecut 6 ore la morgă. A fost dus rapid înapoi la spital pentru tratament, în prezent rămânând în comă.

„Acesta este un miracol”, a spus Rajendra. De atunci, a fost deschisă o anchetă pentru a stabili cum s-ar fi putut întâmpla acest lucru. În final, nu se ştie dacă bărbatul va supraviețui sau nu calvarului.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): msn.com


Lasă un comentariu