Câteva linii negre ciudate au fost observate pe Lună! Ca şi cum cineva ne scana satelitul nostru…


luna-scanataUn cititor (căruia îi mulţumesc mult şi pe această cale) îmi trimite linkul de la un articol în limba spaniolă de pe blogul buscandoladolaverdad. Citez de pe blog:

Pe 17 septembrie 2016, la aproximativ 10-10:30, am văzut ceva foarte ciudat pe Lună – o linie neagră a apărut şi în susul și în josul Lunii. Şi a existat un moment în care două linii negre concomitente au fost văzute pe Lună.

Iar una din aceste două linii a coborât până când a apărut din nou doar o singură linie. Şi această linie s-a mişcat de mai multe ori deasupra Lunii. Dar, la un moment dat, linia aceasta a fost însoţită de o linie puțin mai groasă.

Noaptea era limpede, iar Luna plină a fost foarte mare. Am putut-o vedea cu ochiul liber. De asemenea, am văzut-o cu telescopul și cu un binoclu. Şi nu a fost ceva ce s-a întâmplat doar pentru o perioadă scurtă de timp. Şi nu cred că acest lucru s-a observat doar din Malaga (Spania). Mai mulţi oameni trebuie să fi văzut anomalia. Era ca şi cum cineva scana Luna sau Luna avea nişte interferențe.

A fost ceva tulburător! N-am mai văzut nicodată așa ceva…

P.S. Scurt articolul (însoţit de poze), dar şi foarte interesant. Eu am reţinut însă propoziţia aceasta: „Era ca şi cum cineva scana Luna„. Cine ne scana satelitul? Şi cu ce scop?

luna-scanata-1

luna-scanata-2

luna-scanata-3

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO