Năucitor! Un alt monolit misterios a apărut şi a dispărut în Piatra Neamţ, la fel ca monolitul din Utah…


Deja nu mai înţeleg nimic… cineva îşi bate joc de noi, aruncând pe piaţă ştiri false sau chiar se întâmplă ceva misterios în lume? După ce la sfârşitul lunii noiembrie 2020, un monolit enigmatic a apărut într-un deşert din Utah (SUA) şi apoi a dispărut (vedeţi articolul – A dispărut enigmaticul monolit metalic din deşertul Utah! Unde şi cine?), acum se pare că şi în România, de ziua Sf. Andrei (pe 30 noiembrie 2020) ar fi dispărut un monolit asemănător, la fel de misterios cum apăruse! Cineva a făcut o farsă, împrăştie fake news-uri pe piaţă sau e vorba de altceva?

Ştirea a apărut pe site-ul jurnalfm.ro, un post de radio din România deținut de firma Revolut Art S.R.L. din Piatra Neamț. Dar, care a fost seria evenimentului? Aşa cum ne spunea într-un articol cotidianul britanic „The Daily Mail„, un monolit metalic misterios a apărut la Bâtca Doamnei, o culme în apropiere de Piatra Neamţ. Monolitul, înalt de circa 4 metri, se afla în apropiere de binecunoscutele ruine dacice de la Petrodava.

Şi, în acel articol sunt oferite mai multe fotografii cu monolitul de lângă Piatra Neamţ:

Oficialităţile române habar n-au avut cine este responsabil pentru ridicarea misteriosului monolit. Rocsana Josanu, oficial în domeniul Culturii și Patrimoniului din judeţul Neamț, a spus: „Am început să analizăm aspectul ciudat al monolitului. Se află în proprietate privată, dar încă nu știm cine este proprietarul monolitului. Se află într-o zonă protejată pe un sit arheologic”. Ea a mai adăugat: „Înainte ca cineva să instaleze ceva acolo, avea nevoie de permisiunea instituției noastre, şi apoi totul trebuia aprobat de Ministerul Culturii”.

Ei bine, revenind la articolul de pe site-ul jurnalfm.ro, se pare că şi acest monolit de lângă Piatra Neamţ a dispărut, la fel ca monolitul din Utah!

Dacă cineva a vrut să facă o glumă, i-a reuşit! A atras atenţia mass-mediei mondiale; dar dacă e vorba de altceva, atunci Dumnezeu ştie ce-o fi…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock