Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Într-un nou interviu, Bill Gates prevede un mare „dezastru climatic”, în care vor muri mult mai mulţi oameni decât acum, în timpul pandemiei. La ce se referă?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankMiliardarul Bill Gates, care a finanţat unele vaccinuri anti-Covid, a oferit un interviu ziarului polonez Gazeta Wyborcza şi televiziunii TVN24 (interviul îl puteţi vedea pe wyborcza.pl – atenţie, e în limba poloneză; încercaţi un Google Translate pentru a înţelege cât de cât), spunând printre altele că lumea ar trebui să revină la normal până la sfârşitul anului 2022, datorită vaccinurilor împotriva Covid-19.

Ştirea de mai sus a apărut pe multe site-uri de limba română, însă nu mi se pare atât de importantă, pentru că predicţii au mai fost făcute. Mai important mi se pare ceea ce a declarat miliardarul american în următoarea frază: „Au fost oameni ca mine, care au avertizat și au spus: există un anumit risc de pandemie; pentru un cost mic, puteți pregăti și evita problema. Dar, din păcate, aceste acţiuni recomandate nu au fost făcute. În cazul unui dezastru climatic, numărul deceselor pe an va fi de câteva ori mai mare decât ceea ce vedem în timpul pandemiei”.

Acum, stau şi mă gândesc: despre ce „dezastru climatic” se referă Bill Gates în cadrul acestui interviu şi care poate face victime de câteva ori mai multe? La „încălzirea globală”? Nu prea cred. La o erupţie vulcanică masivă care să acopere ulterior Pământul cu un strat de praf şi cenuşă, acest lucru ducând la răcirea Terrei?

Sau poate că, prin acest interviu, Bill Gates îşi susţine ultimul său proiect nebunesc: acela de a arunca cu mii de tone de cretă în stratosfera Pământului, pentru a reflecta lumina Soarelui şi, astfel, spune el, a încetini încălzirea globală (citiţi mai multe AICI: Bill Gates vrea să diminueze lumina Soarelui, injectând mii de tone de cretă în stratosfera Pământului. Primul test are loc în iunie 2021). Orice dezastru pe care îl anunţă Bill Gates mă îngrijorează şi nu pentru că el ar avea o mare capacitate de predicţie…


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu