O navă din altă lume (sau altă dimensiune) a fost descoperită în Oceanul Atlantic! Nu a fost înregistrată nicăieri…


În 1881, goeleta americană „Ellen Austin” descoperă la est de Insulele Azore (în Oceanul Atlantic), o goeletă necunoscută, navigând în derivă, fără echipaj. Legile mării sunt limpezi: nava abandonată este a celui care a găsit-o. Căpitanul lui „Ellen Austin” lasă câţiva marinari pe puntea goeletei străine, şi ambele veliere pornesc alături cu toate pânzele sus. Până când o hulă violentă le desparte pentru câteva zile.

Abordând goeleta regăsită, se constată cu stupoare dispariţia echipajului lăsat pentru manevră. Lucrurile se repetă până la amănunt: un nou grup de marinari pe goeleta străină, navigaţie bord în bord, din nou hulă, din nou „Ellen Austin” e despărţită de achiziţia sa şi de oamenii lăsaţi la bordul ei – de data asta definitiv. Nu s-au mai întâlnit.

Căutând să identifice armatorii goeletei, cercetările ulterioare demonstrează că aceasta nu era înregistrată la nicio companie maritimă şi nu figura în registrele de ieşire ale vreunui şantier naval de pe planeta noastră.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock