Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O piramidă gigantă se află pe fundul Oceanului Atlantic, în Triunghiul Bermudelor?

357

blankPe “Secretele lui Lovendal” am tot vorbit de atâtea ori despre piramide: Marea Piramidă de la Gizeh (Egipt), piramidele din Mexic sau cele din Bosnia. Dar ce ziceţi dacă o piramidă ar sta pe fundul Oceanului Atlantic, lângă coasta americană, în Triunghiul Bermudelor? O fi chiar aşa un lucru fantezist?

U.S. Geological Survey (USGS) este Institutul Naţional de Geologie al Statelor Unite. De pe site-ul oficial al instituţiei, usgs.gov, citim un studiu prin care s-a scanat întreaga coastă de est americană a Oceanului Atlantic, mai precis fundul oceanului. Din februarie 1987 până în mai 1987, timp de 113 zile, au fost efectuate 5 cercetări asupra marginii continentale a Oceanului Atlantic, de la nivelul graniţei canadiene până la nord de platoul Blake din Florida.

Folosind un sonar de adâncime mare GLORIA (Geological LOng-Range Inclined Asdic), USGS a realizat o hartă a fundului Oceanului Atlantic din apropierea coastei americane. Harta este împărţită pe zone, aşa cum puteţi vedea în imaginea de mai jos:

blank

Zona 19 a hărţii este prezentată mai detaliat de către USGS:

blank

Precum vedeţi, am subliniat în stânga jos a imaginii, căci apare ceea ce pare a fi o…piramidă! Această imagine mărită, o puteţi, de fapt, vedea în imaginea de la începutul articolului. O fi doar o iluzie optică? Dacă ar fi o piramidă, atunci are ea legătură cu fenomenele misterioase de dispariţie din Triunghiul Bermudelor?

Orgoni Crystal